Teraz MY :]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 31, 2008 7:43

a gdzie Zuzia? he? :evil:

czarne to niby niefotogeniczne, czy co?
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt paź 31, 2008 7:46

Adrianapl pisze:a gdzie Zuzia? he? :evil:

:mrgreen:
Wiedziałam ;)

Z czarnym jest tak, że jak już sie uda zrobić ładną fotkę, to fotogeniczne, i owszem, ale za to zrobienie ładnej wyraźnej fotki czarnemu kotu - to już nie takie hop siup ;) Na dodatek Zuźka ma takie swoje ulubione miejsca do polegiwania, w których światło jest fatalne. Ale obiecuję, będę polować z aparatem ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt paź 31, 2008 7:49

skaskaNH pisze:

Wiedziałam ;)

Z czarnym jest tak, że jak już sie uda zrobić ładną fotkę, to fotogeniczne, i owszem, ale za to zrobienie ładnej wyraźnej fotki czarnemu kotu - to już nie takie hop siup ;) Na dodatek Zuźka ma takie swoje ulubione miejsca do polegiwania, w których światło jest fatalne. Ale obiecuję, będę polować z aparatem ;)

no :mrgreen:

ale znam ten bol- proby sfotografowania czarnego futra- szczegolnie ladnie wychodza zdjecia z zamknietymi oczami- nie widac gdzie przod a gdzie tyl :roll:

EDIT: chodzi mi o zdjecie kota z zamknietymi oczami, a nie fotografa, ktory zamyka oczy fotografujac... :roll:
nie wiem czy jasno to opisalam, ale przytomnosc dzis lezy i cicho pokwikuje..
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt paź 31, 2008 7:53

Adrianapl pisze:

ale znam ten bol- proby sfotografowania czarnego futra- szczegolnie ladnie wychodza zdjecia z zamknietymi oczami- nie widac gdzie przod a gdzie tyl :roll:

O,o, właśnie :twisted:

P.s. Załapałam od razu, o co chodzi, więc nie jest tak źle ;)

skaskaNH

Post » Pt paź 31, 2008 8:24

A gdzie srebrzysty Książę? :roll: Że niby może też niefotogeniczny?

Po wizycie u weta nie miałam głowy napisać :? stwierdził ciało obce w nosku i wysłał na zdjęcie RTG na Brodowicza. Nie bardzo wierzę w to ciało obce, ale pojechaliśmy. Skutek był taki, że wczoraj o 12 w południe chciałam żeby już był wieczór i można było iść spać :roll: Selecta oszalała, nie chciała ani sekundy wytrzymać bez ruchu, a zdjęcie trudne bo musieliśmy jej rozłożyć przednie łapki i główkę do dołu "dociśnąć" :( Moje maleństwo ze strachu wskoczyło mi na szyję i wbiło pazurki w plecy. Ale trzecie zdjęcie wyszło. W przyszłym tygodniu jedziemy ze zdjęciem i prawdopodobnie będzie płukanie nosa :cry: Najgorsze, że Sela tak strasznie się boi transportu i w ogóle wszystkiego poza domem. Cały czas lgnie do mnie i szuka u mnie ochrony, tak się we mnie wtula u weta
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Pt paź 31, 2008 8:28

Srebrzysty? Ależ skad! On jest urodzonym modelem :mrgreen: zaraz czegoś poszukam ;)

A co do Seli - rany, współczuję :( Biedna kicia :( A czy to zdjęcie coś wyjaśniło? Jest tam coś w nosku?

EDIT: Może być np. taki srebrzysty?
Obrazek

skaskaNH

Post » Pt paź 31, 2008 8:58

skaskaNH pisze:Srebrzysty? Ależ skad! On jest urodzonym modelem :mrgreen: zaraz czegoś poszukam ;)

A co do Seli - rany, współczuję :( Biedna kicia :( A czy to zdjęcie coś wyjaśniło? Jest tam coś w nosku?

EDIT: Może być np. taki srebrzysty?
Obrazek

Śliczny pysiol :love: a jakieś ujęcie większej powierzchni srebrnego futra? :P

Co do zdjęcia-ja nie umiem nic z niego odczytać. Jak się okazało kobieta, która je robiła, też nie :evil: Z kotem pojedziemy do weta to się dowiemy wtedy. A Sela to moje maleństwo najukochańsze. Śpi ze mną, przytula się ile tylko może i w ogóle jest słodka. Wczoraj skojarzyłam, że to jednyny kot z jakim miałam do czynienia, który nigdy mnie nie podrapał 8O ona po prostu pazurki chowa jak się do mnie zbliża :love:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Pt paź 31, 2008 9:17

Nasza Sarabka najbardziej lubi leżeć na granatowej kanapie :roll:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt paź 31, 2008 17:17

Adrianapl pisze:
skaskaNH pisze:

Wiedziałam ;)

Taaa... Też znam, wychodzi ciemniak na jasnym tle :?
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Pt paź 31, 2008 18:14

Adrianapl pisze: ale znam ten bol- proby sfotografowania czarnego futra- szczegolnie ladnie wychodza zdjecia z zamknietymi oczami- nie widac gdzie przod a gdzie tyl :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:
Marcelibu

Post » Pt paź 31, 2008 19:04

Marcelibu pisze:
Adrianapl pisze: ale znam ten bol- proby sfotografowania czarnego futra- szczegolnie ladnie wychodza zdjecia z zamknietymi oczami- nie widac gdzie przod a gdzie tyl :roll:

:ryk: :ryk: :ryk:

No tak, mam to z mosiem :roll:
Tak Ot:A zauważyc go w szafie gdy oczy zamknie graniczy z cudem :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt paź 31, 2008 19:32

czarna.wdowa pisze:Nasza Sarabka najbardziej lubi leżeć na granatowej kanapie :roll:

Przynajmniej nie widać śladów zakłaczania 8)

skaskaNH

Post » Pt paź 31, 2008 21:22

No to jeszcze garść fotek na dobranoc ;)

Na początek: Czarne (czyli Zuzia) -z dedykacją dla Adriany ;)
Obrazek

Moja Nusieńka maleńka:
Obrazek Obrazek

A teraz Misia:
Obrazek

I Mikuś:
Obrazek

skaskaNH

Post » Pt paź 31, 2008 21:31

A Kasia dzie :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy