El Azurro & Mariachi 9, czyli arriba, arriba, andale ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 29, 2008 10:20

trollujemy wątek gattary
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt sie 29, 2008 10:26

Dzien doberek bardzo! Całusy dla Aziczków!

Alu nie rezygnuj. Ja nie zamierzam. Chociaz z reguły nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca, ale tym razem bede przekornym cieleciem..dopoki administracja nie wyrazi stanowiska, mam w nosie gadanie i ich merytorycznosci :twisted:

Marcelibu pisze:Mnie dziwi jeszcze jedna rzecz. I wiąże się ściśle z sprawą obecną.
Jest Grupa Osób, która w sposób naprawdę wielki i wspaniały zajmuje się kotami (wyłapują, sterylizują itp. wielkie akcje). I naprawdę wielki szacunek dla Nich (celowo używam dużych liter). Te osoby poświęcają praktycznie całe życie dla sprawy. Ale Te Osoby nic nie zrobiłyby bez takich Zwykłych Forumowiczów (przepraszam za nazewnictwo, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy). Nie byłoby DT, DS, pomocy finansowej. A taka pomoc bardzo często idzie właśnie z takich zwykłych, luźnych watków, gdzie wkleja się sprawy ważne. I dzięki temu się udaje.

Nie chcę, żeby ktokolwiek czuł się źle. Rozczarowania bolą, bo mimo wszystko Zwykli Forumowicze robią "coś", co jest w ich mozliwościach, a jednoczesnie ułatwia i pomaga. A teraz okazuje się, że niekoniecznie .

I zgadzam sie z Toba ..nie chce aby traktowano tego jako przechwalke ale kilka razy pomoglam wlasnie dlatego ze przez przypadek cos u kogos doczytalam, jesli bedzie podzial nie wejde do pomocowych tak jak nie wchodze na kociarnię jesli nie mam news'a w pabianickich schroniskowych! Czyli rzadko :roll:
Ostatnio edytowano Pt sie 29, 2008 10:27 przez Rachelinka, łącznie edytowano 1 raz

Rachelinka

Od: Czw wrz 13, 2007 22:21

Post » Pt sie 29, 2008 10:27

Femka pisze:trollujemy wątek gattary

niemerytorycznie :twisted:

Rachelinka

Post » Pt sie 29, 2008 10:28

Femka pisze:Ja nie zrezygnuję z tego, co robię. Tylko z miau. Bo miau nie może mi pomóc w mojej działalności i dotychczas o taką pomoc nigdy nie prosiłam.
Nie widzę powodów, dlaczego mam rezygnować z własnej ambicji na rzecz jakiejś arogancji.

Nie rezygnuj z Miau. Bo jak Ciebie (i wielu Innych Osób) by zabrakło, to tu padnie. Padną WIELKIE RZECZY. Bo te rzeczy zależą również od tych "Maluczkich". Oni też robią Wielkie Rzeczy.
Nie rezygnuj w imię ŚWIADOMOŚCI, że wiesz, że jest inaczej.
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 10:29

Marcelibu pisze:
Femka pisze:Ja nie zrezygnuję z tego, co robię. Tylko z miau. Bo miau nie może mi pomóc w mojej działalności i dotychczas o taką pomoc nigdy nie prosiłam.
Nie widzę powodów, dlaczego mam rezygnować z własnej ambicji na rzecz jakiejś arogancji.

Nie rezygnuj z Miau. Bo jak Ciebie (i wielu Innych Osób) by zabrakło, to tu padnie. Padną WIELKIE RZECZY. Bo te rzeczy zależą również od tych "Maluczkich". Oni też robią Wielkie Rzeczy.
Nie rezygnuj w imię ŚWIADOMOŚCI, że wiesz, że jest inaczej.

Amen :!:

Rachelinka

Post » Pt sie 29, 2008 10:30

Femka pisze:trollujemy wątek gattary

Już Jej o tym przed chwilą mówiłam 8) .... Ale OK. Ja na razie zmykam do roboty, która nie wiem, jak ugryźć.
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 10:32

Nic nie padnie.
Zniknie tylko pisemna wzmianka. Nic więcej.
Watek Szczypiorów nie był nigdy ani jedyny ani najlepszy.
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 29, 2008 10:35

Femka pisze:Nic nie padnie.
Zniknie tylko pisemna wzmianka. Nic więcej.
Watek Szczypiorów nie był nigdy ani jedyny ani najlepszy.

Ale jest jednym z tych watków, które spinają wiele WIELKICH RZECZY. Wiele pomocy, wiele dobrego, szczęśliwych finałów dramatycznych często sytuacji. Dlatego NIE MOŻNA. W imię tego.
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 16:09

pluszak pisze:ten wątek poza dzieńdobrami ma świetne zdjęcia i charrrakterrnych bohaterrrów. no i kocham go :oops:

My też Cię kochamy Pluszaku 8)

Dziewczyny, niczego nie trolujecie :).
Femuś, strasznie mi przykro że zdecydowałaś się odejść, za Tobą poszła Dorota... coraz gorzej to wygląda :? Wszystko jest nie tak...

Do tego wszystkiego Azik ma dzisiaj fatalny dzień, duszności są wyjątkowo silne :( .... przykre jest to że pewnie niedługo nie będę miała tego gdzie opisać, jakoś straciłam ochotę.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt sie 29, 2008 16:11

Alu, nigdzie stąd nie uciekam. Jestem z Tobą, Azikiem i całą kochaną Bandą. Nie żegnaj się ze mną, bo dodatkowo dzisiaj się okazało, że nie mam nowotwora, a moje dolegliwości to tylko zwariowane hormony przez ostatnich kilka dni miałam podejrzenia.
Do zobaczenia :D
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 29, 2008 17:00

Femuś w takim razie tu napiszę jak bardzo sie cieszę że były to tylko Twoje podejrzenia :D

Wogóle mam doła bo zaczynam tracić forum w tej formie w której je pokochałam :(
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt sie 29, 2008 17:20

Ja mam podobnie, tyle że trudno mi z tego zrezygnować, bo przez te parę lat już się tu zadomowiłam, więc pewnie nadal będę pisać o swoich futrach i nie tylko.
Burza przejdzie, pomysł już upadł, jak mi sie wydaje.

A foty mojej Żabci boskie! :love:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sie 29, 2008 18:16

gattara pisze:Dzięki za kciuki 8) , niestety w nocy Azik znowu rozcharczał się bardzo mocno :?

czarna.wdowa pisze:
Kiedy mają być wyniki hodowli?

Jak urosną ;), powinny być "na dniach".

Obiecane fotki Azika i Żabci:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chociaż powiem Wam szczerze, przy obecnym stanie moich nerwów i ogólnej sytuacji zastanawiam się czy w ogóle podtrzymywać wątek Azika :roll: , skoro tak strasznie przeszkadza się na tym forum opisami własnych kotów i ich mało ważnych chorób, to może dać sobie spokój? Bloga można pisać wszędzie :? Taka mnie rano refleksja naszła :oops:

Dzisiaj mam straszny młyn i nie wiem kiedy zdołam zajrzeć na forum :(

Jakie piekne fotki, Azik jak zwykle bossski!
ps gattarko ja tez mam taki dylemat, u ciebie przynajmnie i o zgrozo jest o chorobie Azika wiec merytorycznie( wiem zebys wolala nie byc w tym wypadku merytoryczna) a u mnie choroby rzadko, czasami czyszczenie zabkow, kastracja, malenkie problemy ale koty zdrowwe- odpukac i co? persona non grata :roll: tez sie zastanawiam co zrobic, smutno,pare lat juz watek pod ta czy inna nazwa prowadze i nigdy takiego czegos nie bylo, moze moj za bardzo sie rzuca w oczy bo te dedykacje i galopuje i pogaduszki....ale to nie ode mnie wyszlo, stali bywalcy sobie zyczyli to wtawialam i fotki i pogaduszki tez o pierdolach ale...kurcze teraz sie glupio czuje :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sie 29, 2008 18:19

moś pisze: ps gattarko ja tez mam taki dylemat, u ciebie przynajmnie i o zgrozo jest o chorobie Azika wiec merytorycznie( wiem zebys wolala nie byc w tym wypadku merytoryczna) a u mnie choroby rzadko, czasami czyszczenie zabkow, kastracja, malenkie problemy ale koty zdrowwe- odpukac i co? persona non grata :roll: tez sie zastanawiam co zrobic, smutno,pare lat juz watek pod ta czy inna nazwa prowadze i nigdy takiego czegos nie bylo, moze moj za bardzo sie rzuca w oczy bo te dedykacje i galopuje i pogaduszki....ale to nie ode mnie wyszlo, stali bywalcy sobie zyczyli to wtawialam i fotki i pogaduszki tez o pierdolach ale...kurcze teraz sie glupio czuje :roll:

Wiem, że pisałaś do Gattarki. Ani mi się waż!!!!!!!!!!!!! Ani jedna ani druga!!!!!!!! :evil:
Marcelibu

Post » Pt sie 29, 2008 21:15

czarna.wdowa pisze:
Wogóle mam doła bo zaczynam tracić forum w tej formie w której je pokochałam :(

Mam takie same odczucia :cry:

I dobru wieczór gattarko :)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

[poprzednia][następna]