Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Mnie dziwi jeszcze jedna rzecz. I wiąże się ściśle z sprawą obecną.
Jest Grupa Osób, która w sposób naprawdę wielki i wspaniały zajmuje się kotami (wyłapują, sterylizują itp. wielkie akcje). I naprawdę wielki szacunek dla Nich (celowo używam dużych liter). Te osoby poświęcają praktycznie całe życie dla sprawy. Ale Te Osoby nic nie zrobiłyby bez takich Zwykłych Forumowiczów (przepraszam za nazewnictwo, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy). Nie byłoby DT, DS, pomocy finansowej. A taka pomoc bardzo często idzie właśnie z takich zwykłych, luźnych watków, gdzie wkleja się sprawy ważne. I dzięki temu się udaje.
Nie chcę, żeby ktokolwiek czuł się źle. Rozczarowania bolą, bo mimo wszystko Zwykli Forumowicze robią "coś", co jest w ich mozliwościach, a jednoczesnie ułatwia i pomaga. A teraz okazuje się, że niekoniecznie .
Femka pisze:trollujemy wątek gattary
Femka pisze:Ja nie zrezygnuję z tego, co robię. Tylko z miau. Bo miau nie może mi pomóc w mojej działalności i dotychczas o taką pomoc nigdy nie prosiłam.
Nie widzę powodów, dlaczego mam rezygnować z własnej ambicji na rzecz jakiejś arogancji.
Marcelibu pisze:Femka pisze:Ja nie zrezygnuję z tego, co robię. Tylko z miau. Bo miau nie może mi pomóc w mojej działalności i dotychczas o taką pomoc nigdy nie prosiłam.
Nie widzę powodów, dlaczego mam rezygnować z własnej ambicji na rzecz jakiejś arogancji.
Nie rezygnuj z Miau. Bo jak Ciebie (i wielu Innych Osób) by zabrakło, to tu padnie. Padną WIELKIE RZECZY. Bo te rzeczy zależą również od tych "Maluczkich". Oni też robią Wielkie Rzeczy.
Nie rezygnuj w imię ŚWIADOMOŚCI, że wiesz, że jest inaczej.
Femka pisze:trollujemy wątek gattary
Femka pisze:Nic nie padnie.
Zniknie tylko pisemna wzmianka. Nic więcej.
Watek Szczypiorów nie był nigdy ani jedyny ani najlepszy.
pluszak pisze:ten wątek poza dzieńdobrami ma świetne zdjęcia i charrrakterrnych bohaterrrów. no i kocham go
gattara pisze:Dzięki za kciuki, niestety w nocy Azik znowu rozcharczał się bardzo mocno
czarna.wdowa pisze:
Kiedy mają być wyniki hodowli?
Jak urosną, powinny być "na dniach".
Obiecane fotki Azika i Żabci:
Chociaż powiem Wam szczerze, przy obecnym stanie moich nerwów i ogólnej sytuacji zastanawiam się czy w ogóle podtrzymywać wątek Azika, skoro tak strasznie przeszkadza się na tym forum opisami własnych kotów i ich mało ważnych chorób, to może dać sobie spokój? Bloga można pisać wszędzie
Taka mnie rano refleksja naszła
![]()
Dzisiaj mam straszny młyn i nie wiem kiedy zdołam zajrzeć na forum
moś pisze: ps gattarko ja tez mam taki dylemat, u ciebie przynajmnie i o zgrozo jest o chorobie Azika wiec merytorycznie( wiem zebys wolala nie byc w tym wypadku merytoryczna) a u mnie choroby rzadko, czasami czyszczenie zabkow, kastracja, malenkie problemy ale koty zdrowwe- odpukac i co? persona non gratatez sie zastanawiam co zrobic, smutno,pare lat juz watek pod ta czy inna nazwa prowadze i nigdy takiego czegos nie bylo, moze moj za bardzo sie rzuca w oczy bo te dedykacje i galopuje i pogaduszki....ale to nie ode mnie wyszlo, stali bywalcy sobie zyczyli to wtawialam i fotki i pogaduszki tez o pierdolach ale...kurcze teraz sie glupio czuje :roll:
czarna.wdowa pisze:
Wogóle mam doła bo zaczynam tracić forum w tej formie w której je pokochałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 150 gości