kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Dalej gorąco![]()
Z & P
Cześć chłopaki
koszmarnie gorąco. chłodze się pod stołem w najchłodniejszym pokojuAle to i tak niewiele daje
Romek
My leżymy na kafelkach i w łazience, tam najchłodniej

Z & P
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Dalej gorąco![]()
Z & P
Cześć chłopaki
koszmarnie gorąco. chłodze się pod stołem w najchłodniejszym pokojuAle to i tak niewiele daje
Romek
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Dalej gorąco![]()
Z & P
Cześć chłopaki
Romek
My leżymy na kafelkach i w łazience, tam najchłodniej![]()
Z & P
kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Dalej gorąco![]()
Z & P
Cześć chłopaki
Romek
Z & P
Ale ja na razie nei mam dostępu do łazienkiKiedyś też zawsze chłodziłem się w umywalce
Romek ucisniony
Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Dalej gorąco![]()
Z & P
Cześć chłopaki
Romek
Z & P
Ale ja na razie nei mam dostępu do łazienkiKiedyś też zawsze chłodziłem się w umywalce
Romek ucisniony
Biedny Romuś![]()
Nie martw się kumplu, może już niedługo będziesz miał dostęp do łazienki i będziesz mógł sobie robić relaks w SPA![]()
Z & P
kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romek![]()
Dalej gorąco![]()
Z & P
Cześć chłopaki
Romek
Z & P
Romek ucisniony
Biedny Romuś![]()
Nie martw się kumplu, może już niedługo będziesz miał dostęp do łazienki i będziesz mógł sobie robić relaks w SPA![]()
Z & P
Ech, no własnie podobno nie tak szybko. Jedyne pocieszenie, że szybciej będzie kuchnia, a w zlewie też się da zrobić SPAMają mi kupić granitowy zlewozmywak, żeby lepiej chłodził
![]()
Romek
kothka pisze:[A w ogóle to ten remont zaczyna mnie przerastać powoli![]()
Ciągle zwiększa się zakres pracBo tak przy okazji coś innego trzeba zrobić - no i własnie będziemy jeszcze zmieniać instalację CO w całym domu (oczywiście nie na nasz koszt
) Ten remont chyba nigdy się nie skończy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości