SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 8:59 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-czy złote rybki pływają po łące?

Cioteczki zagladajace, moża, któras skusi sie na remontowy bazarek :wink: viewtopic.php?f=20&t=118011
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie paź 17, 2010 9:38 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-czy złote rybki pływają po łące?

To zapraszam na następny bazarek dla Kociej Chatki :D viewtopic.php?f=20&t=118677

Przetwory owocowe
Obrazek

Przetwory warzywne Obrazek

Nadal przetwarzam rózne owoce, na "tapecie" mam jeszcze owoce dzikiej róży, jarzębinę, jabłka, dynie, marchewkę 8) Jesli uda mi sie jeszcze cos zrobic zanim bazarek sie zakończy to dołoze, jesli nie to moze kiedys w innym bazarku zaistnieja :wink:
Nalewki równiez zostana "przedstawione" w innym bazarku, na razie jeszcze dla nich troche za wczesnie :wink:

Iweta

Post » Nie paź 17, 2010 10:12 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-czy złote rybki pływają po łące?

Wow :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 17, 2010 13:54 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-czy złote rybki pływają po łące?

O-och, ale zapasiki 8O Lecę na bazarek! (Ja też muszę sobie zrobić jakieś zapasy :ryk: )
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw paź 21, 2010 10:10 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-czy złote rybki pływają po łące?

U mnie dziś zima :evil: mam nadzieje, ze to tylko chwilowo bo zapowiadali słoneczny weekend. Nie cierpie zimy brrr

Obrazek..Obrazek...Obrazek

Iweta

Post » Sob paź 23, 2010 11:04 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka:)

Ileż szczęścia może dać trawka, taka zwykła zielona trawka :wink: szczególnie Bogusiowi :)
Co jakis czas wykopuję kawałek darni z trawą i wkładam do doniczki żeby sobie dalej rosła ale juz w domu, żadna kocia trawka nie daje tyle radosci co zwykła trawnikowa :D

http://www.youtube.com/watch?v=DsKA66EhYVM ....chociaż patrząc na to co wyprawia Bogdan zastanawiam sie czy ona rzeczywiscie jest taką zwykła trawką ? 8)

Zielono mi i spokojnie, zielono mi...:)

Obrazek....Obrazek...Obrazek...Obrazek...

....Obrazek...Obrazek...Obrazek...Obrazek...

Obrazek...Obrazek...Obrazek....Obrazek

...Obrazek...Obrazek...Obrazek...Obrazek

Iweta

Post » Sob paź 23, 2010 14:08 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

Filmik obejrzałam. Kolejny raz jestem w szoku.
U Jerzykówki mieszka niewidomy Bąbelek. Za każdym razem jak go widzę to nie wierzę, że ten kotek nie widzi.
A Boguś dodatkowo jeszcze nie słyszy.

Te kotki są wyjątkowe, magiczne.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Sob paź 23, 2010 17:20 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

Brawo Boguś :1luvu:

taizu

Post » Nie paź 24, 2010 16:26 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

Dzieki, dzieki Boguś gwiazdorzy :king:

To jeszcze jeden filmik pt. Głupawka z ładowarką w tle, czyli zabawy Bogdana :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=yTZJGV5F7Tc

Iweta

Post » Nie paź 24, 2010 17:16 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

Bogdan Waleczne serce :mrgreen:

Petka

Post » Pon paź 25, 2010 15:23 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

za zgoda czy bez, ja kradne bogusiowe zdjęcie i filmik i wstawiam na nk,ślepaczki nie maja lepszego marketingu niż ten Twój cudaczek :mrgreen: :ok:
a w sprawie zapłaty za zgode na rozpowszechnianie, to juz na ślepaczkowym watku interes ubijam 8) :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon paź 25, 2010 18:17 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

Cudowny radosny Boguś :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto paź 26, 2010 11:14 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

Super wypasiony ten Bogdan :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto paź 26, 2010 14:39 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

Boguś z ładowarką-bezcenny :1luvu:
Jakby co, to mam jedną ładowarkę na zbyciu :mrgreen:

taizu

Post » Czw paź 28, 2010 6:35 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY-ile szczęścia może dać trawka :)

taizu pisze:Boguś z ładowarką-bezcenny :1luvu:
Jakby co, to mam jedną ładowarkę na zbyciu :mrgreen:

Jak Boguś zamorduje wszystkie ładowarki, będę pamiętała o Twojej propozycji :wink:

Dorota Wojciechowska pisze:Super wypasiony ten Bogdan :ryk:

Jak ma być nie wypasiony jak codziennie świeża trawka w menu :ryk:

amyszka pisze:Cudowny radosny Boguś :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

To prawda radosny i nam dostarcza moc radości :1luvu:

Obrazek

Iweta

[poprzednia][następna]