oj tam
czepiasz się
może wcale nie będzie źle
przecież Hugon nigdy nie miał podobnych doświadczeń.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
Ja juz sie domyślam, co kombinujesz....![]()
Potrzymam kciuki, żeby tak było![]()
![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
Dorota pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
![]()
Ja tez:ok:
:ok:
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
mła????
nigdy w życiu nic nie kombinowałam![]()
ja w ogóle mało kombinująca jestem
Marcelibu pisze:Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
Marcelibu pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
![]()
![]()
![]()
Maupy Kochane jesteście...
Femka pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:dobrze się w czasie zbiegło, bo tu właśnie zaraz setka stuknie, a następny wątek założysz sama
![]()
![]()
![]()
Maupy Kochane jesteście...
o przepraszam bardzo
może Szanowna Koleżanka
bo ja zdecydowanie dwunożna i w pionowej postawie![]()
Marcelibu pisze:I jaka pyskata w dodatku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości