Adrianapl pisze:a ja chora jestem i zapomnialam "dzien dobry" powiedziec![]()
Oj.
Zdrówka.

Moderator: Estraven
Adrianapl pisze:a ja chora jestem i zapomnialam "dzien dobry" powiedziec![]()

varia pisze:Adrianapl pisze:a ja chora jestem i zapomnialam "dzien dobry" powiedziec![]()
Oj.
Zdrówka.

varia pisze:Blond Tornado pisze:moś pisze:Moje drogie cioteczki, musze wam teraz cos zdradzic, no musze bo jestem jeszcze w szokuOtóż dzis, chwile temu zawitala do mnie varia z Blond Tornado i...tortem
I to mi sie wcale nie snilo
![]()
Dziewczyny - bardzo bardzo wam dziekuje, To dla was dedykacja.Budus juz z teskni bo nie oddalam go varii
![]()
O Kobity , aleście natworzyły od tego czasuMyślałam, że "momentu z tortem" nie znajdę.
Dopiero teraz mogę odpisać- z braku netu, traumy toaletowej(patrz Budyń na kolanach) i grypiszcza mogę sobie poodrabiać wątkowe zaległości. Już się boję, bo wygląda na to, że nawet siedząc 24/7 przez cały tydzień nie dam rady
![]()
Ale będę miała wspomnienia
![]()
![]()
![]()
Melduję, iż ani pół fotoradaru nam fotki nie strzeliło.
Chyba, że jeszcze przyjdą.

izaA pisze:Dzięki dla Ptysia, życzę wszystkim zdrówka...lecę kłaść moje małe patologie do łóżek...

gattara pisze:Jaki JJ zmarnowany, wymęczony szkoleniem

maggia pisze:gattara pisze:Jaki JJ zmarnowany, wymęczony szkoleniem
No, a Moś zamiast mu kapcie przynieść, obiad podać i masaż zrobić to za focenie się bierze. Co za baba![]()
![]()
![]()
Kociareczka pisze::lol:
Moś się musial ze swoim JJ przywitać![]()
A ja już kolejny dzień dedykacji nie mam"Dzień dobry" nie powiem, bo po 7 już mnie nie ma w domu, a wracam 15-16

Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 25 gości