Migotka też dziś ma dzień jedzenia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau, Ciociu pibon duża prosi żebyś jej przysłała na pw swój adres do korespondencji papierowej to Ci wyśle uniodox. W najbliższym tygodniu pracuje zdalnie (miaufff) a pocztę ma blisko domu to bez problemu Ci wyśle lotniczą pocztą![]()
Miaupozdrawiam Wszystkich, a Sabulkę i Kitka i....Julinka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Julinku - co u Ciebie? jak wet?
Miau, zjadłam śniadanko i drugie śniadanko, teraz duża przygotowuje okruszek nospy. Dziś jest 3ci dzień bez leków na wątróbkę, czuję się dość dobrze![]()
Zunia
jolabuk5 pisze:Julisiu, ojej, to musi być operacja? I jeszcze trzeba szukać specjalisty... Ale nie martw się, Duza poszuka i znajdzie. I wszystko będzie dobrze, MUSI!
Sabcia bardzo zmartwiona
Anna2016 pisze:Miau, Ciociu pibon duża prosi żebyś jej przysłała na pw swój adres do korespondencji papierowej to Ci wyśle uniodox. W najbliższym tygodniu pracuje zdalnie (miaufff) a pocztę ma blisko domu to bez problemu Ci wyśle lotniczą pocztą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, zjadłam śniadanko i drugie śniadanko, teraz duża przygotowuje okruszek nospy. Dziś jest 3ci dzień bez leków na wątróbkę, czuję się dość dobrze![]()
Zunia
pibon pisze:Julisia nie da sie zlapac zeby zaprezentowac weterynarzowi? A moze jakis lekki lek uspokajajacy by ten weterynarz przepisal. Wtedy moze by sie udalo Julisia zapakowac do transporterka jak sie zdrzemnie?
Ja spuchnietej lapki czyli Cindy nie dalam rano rady zlapac, no i zreszta musialam do pracy isc to i tak na nic to lapanie by bylo. Teraz pewno dopiero wieczorem przyjdzie. Kazali ja zlapac ze tak bedzie najlepsze leczenie i dzis mi powiedzieli, ze doustnego mi jednak nie dadza dla niejWez i zlap czlowieku, ciekawe jak
![]()
Mam nadzieje, ze dzis lapka bedzie lepiej bo tym augmentinie wczorajszym i doxycycline przedwczorajszej.
Na pewno najlepiej jakby tam wyczyscili jesli jest ropien no ale jak mam zlapac dzikusa![]()
Dzieki Jolu za informacje odnosnie zmiany antybiotyku. Widze, ze dla przeziebionej polecasz raczej augmentin. Jeszcze mi zostalo tylko kilka porcji dla niej, nie wiem czy jest sens zmieniac? Doxycycline mam zamowiona, wiec bede miala jej wiecej jak w koncu dojdzie.
Anna2016 pisze:Miau. Zwymiotowałam przed chwilą. Chlustajacy paw, pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło. Duża zrozpaczona.
Z.
Anna2016 pisze:Miau. Zwymiotowałam przed chwilą. Chlustajacy paw, pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło. Duża zrozpaczona.
Z.
lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau, Ciociu pibon duża prosi żebyś jej przysłała na pw swój adres do korespondencji papierowej to Ci wyśle uniodox. W najbliższym tygodniu pracuje zdalnie (miaufff) a pocztę ma blisko domu to bez problemu Ci wyśle lotniczą pocztą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zunia
Zuniu ♥️♥️♥️
ja już Dużej nie lubię.![]()
Juliś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MB&Ofelia i 41 gości