Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Jejku, ja bym osiwiała albo dostała palpitacji! Dobrze że moje tak nie szalały.
MB&Ofelia pisze:Jejku, ja bym osiwiała albo dostała palpitacji! Dobrze że moje tak nie szalały.
MB&Ofelia pisze:Jak się miewa rozbrykana rekonwalescentka?
Stomachari pisze:Bardzo dobry filmik
Tylko, jeśli mogę, proponowałabym wstawić zdjęcie smoczka jeszcze w fabrycznym opakowaniu, aby oglądający mogli łatwo znaleźć, jak on dokładnie się nazywa, jaki jest producent, czy po szacie graficznej wyszukać w necie.
Stomachari pisze:Bardzo dobry filmik
Tylko, jeśli mogę, proponowałabym wstawić zdjęcie smoczka jeszcze w fabrycznym opakowaniu, aby oglądający mogli łatwo znaleźć, jak on dokładnie się nazywa, jaki jest producent, czy po szacie graficznej wyszukać w necie.
Bastet pisze:MB&Ofelia pisze:Jak się miewa rozbrykana rekonwalescentka?
Rozbrykana rekonwalescentka bardzo dobrzeDziś już w ogóle nie pamięta, że miała jakiś zabieg!
![]()
Tymczasem mam dla Was świeżuteńki filmik o opiece nad kociętamiBędę teraz częściej takie robić. Jak Wam się podoba?
![]()
♥️♥️♥️
jolabuk5 pisze:Wiesz Kasiu, pomyślałam sobie, że to bardzo cenna inicjatywa. Kto wie, może jakiemuś kociakowi uratuje życie?! Jak taka opieka spada na niedoświadczoną osobę, to skąd ma wiedzieć, ze kociak może się zakrztusić, dostać zachłystowego zapalenia płuc i umrzeć?Albo znać się na preparatach do karmienia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 14 gości