ser_Kociątko pisze:A Almo? - pies
Schmussy? - pies
Feringa mokra? - pies
CFF? (wszystkie koty chcą kangura) - nie próbuję, nie przekonuje mnie ta egzotyka
GranataPet? - pies
Gussto? - nie znam
Mac's?- nie znam
Czy te dwie ostatnie dostanę w zoo+?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ser_Kociątko pisze:A Almo? - pies
Schmussy? - pies
Feringa mokra? - pies
CFF? (wszystkie koty chcą kangura) - nie próbuję, nie przekonuje mnie ta egzotyka
GranataPet? - pies
Gussto? - nie znam
Mac's?- nie znam
Ziemosław pisze:ser_Kociątko pisze:A Almo? - pies
Schmussy? - pies
Feringa mokra? - pies
GranataPet? - pies
Gussto? - nie znam
Mac's?- nie znam
Czy te dwie ostatnie dostanę w zoo+?
klaudiafj pisze:Tak, też uważam, że Purizon jest przereklamowany. U nas przytyły i dostały kryształów. Na Wildcat poprawiła się kondycja i zdrowie i wygląd.
Feringa ma mało tauryny a mam podejrzenia że coś uczula, ale nie wiem czy Feringa czy Wild freedom. Wetka nawet powiedziała, że Marysia to alergiczka. Coś jej się na uszkach robi. Mamy obserwować, ale że wetka mówi, że to symetryczne to jest podejrzenie, że właśnie alergia.
My mamy mokre mamiora i uważam, że jest bardzo dobre, ale zależy co - bo są słabe karmy i bardzo dobre. A na pewno każda mamiora jest lepsza niż wiston. I u nas będą teraz gościły filetówki mamiora, bo Kubuś woli filetówki, a moje też znowu lubią.
Ostatnio czytałam skład Taste of the wild i aż szok przeżyłam - nie wiem czy coś się zmieniło w składzie ale teraz jest marny :/
klaudiafj pisze:
A Kubuś biega teraz po mieszkaniu z piszczącą myszą w zębach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 27 gości