Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Hmmm, mi to stuknie na forum może 5 lat... Nie pamiętam. Ale nie wchodziłam po kota, bo Ofelię już miałam. No i Ofelia i Ineczka mają ze sobą coś wspólnego - Ofelię zabrałam z piwnicy jak miała jakieś 5-6 tygodni, a więc w takim wieku jak miała Ineczka kiedy trafiła do Mary!
Ineczko. Pamiątaj, jakby twoja Duża chciała uciec z foruma to jej nasiusiaj do kapciów. Przecież musimy jakoś do się miaukać, a że daleko, to możemy ino przez foruma. A jakbyśmy nie mogły do się miaukać, to by była okropeczna tragedia!![]()
Lizam cię po uszku, moja koleszanku.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Hmmm, mi to stuknie na forum może 5 lat... Nie pamiętam. Ale nie wchodziłam po kota, bo Ofelię już miałam. No i Ofelia i Ineczka mają ze sobą coś wspólnego - Ofelię zabrałam z piwnicy jak miała jakieś 5-6 tygodni, a więc w takim wieku jak miała Ineczka kiedy trafiła do Mary!
Ineczko. Pamiątaj, jakby twoja Duża chciała uciec z foruma to jej nasiusiaj do kapciów. Przecież musimy jakoś do się miaukać, a że daleko, to możemy ino przez foruma. A jakbyśmy nie mogły do się miaukać, to by była okropeczna tragedia!![]()
Książniczka Ofelja
Za siusianie do kapci grozi odcięcie od netu
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Hmmm, mi to stuknie na forum może 5 lat... Nie pamiętam. Ale nie wchodziłam po kota, bo Ofelię już miałam. No i Ofelia i Ineczka mają ze sobą coś wspólnego - Ofelię zabrałam z piwnicy jak miała jakieś 5-6 tygodni, a więc w takim wieku jak miała Ineczka kiedy trafiła do Mary!
Książniczka Ofelja
Za siusianie do kapci grozi odcięcie od netu
A co ? Kable zaleje ?
MB&Ofelia pisze:Ale Ineczka ma siusiać do kapci, a nie na kable!
MB&Ofelia pisze:To niech będą klapki
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 31 gości