Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 10, 2015 12:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

4 to obraz ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sie 10, 2015 13:19 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

klaudiafj pisze:4 to obraz ;)

A przepraszam, jakoś tak kot duuży rzucił mi się w oczy. :lol: Nie zwróciłam uwagi, że napisałaś, ktory nr. No faktycznie ryś jak nic! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sie 10, 2015 13:34 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

klaudiafj pisze:Właśnie nie wiem... ja to zauważyłam a dziś m. Choć od tego upału wszyscy puchniemy i może to to właśnie...

Kupiłam nr 4 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=170132 może będzie fajnie wyglądał w przedpokoju moim - to jest ryś wg mnie :)

Pędzle na uszach wskazuja na Rysia :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon sie 10, 2015 16:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Jestem i czytam ale mam mózg też ugotowany i myślenie spowolnione. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon sie 10, 2015 19:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Dobry wieczor!

Jak tam sytuacja ? Jak humor? Spokojniejsza?
Jak po burzy? W centrum tez tak grzmialo?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon sie 10, 2015 20:02 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Janinko co to była za burza - dwa.razy się odezwało i przestało :/ jak zawsze w Bytomiu ;)
A tak to koty się dopiero budzą.
Dziś dałam Kitusi ostatnia porcję Gurmet i Kitusia zaczęła jesc ze smakiem. Tosia zobaczyła ze daje talerzyk, pobiegła do Kitusi i zaczęła jej wyjadac. Kitusia w szoku. Wzięłam Tosie i zanioslam do talerzyka z jedzeniem dla kociaków. Ledwo się obróciłam a ta pchla pobiegła do talerzyka Kitusi i Kitusia była zmuszona odejść od talerzyka. Musialam dać jej co innego :( Tosia wszystko zjadla i oblizujac się przyszła się do mnie przytulać - ech. Tosie mam ciągle przyklejoną do siebie. Siedzę na kompie - Tosia tez dosłownie. Siedzę przed tv- Tosia tez. Gotuje obiad - Tosia w koszyku nie chce mi dać zimniakow. Idę spać - Tosia tez. :)

Gosiu ja nie mam już rozumu tylko rozpuszczoną breje ;)

klaudiafj

Post » Pon sie 10, 2015 20:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

No wlasnie u mnie rabnelo kilka razy gdzies mega blisko. A o Tarnowskich nie wspomne bo maz wrocil caly mokry, zalany z przemoczonymi butami!!!

U mnie z jedzeniem jest to samo ... mala sie pcha wszedzie... nawet z woda jest ten problem. Pixior pije a ta przylazi i go wyciska. Dla zasady.

Klaudiuś masz mala coreczke ktora sie opiekujesz ;)))) To slodkie ze tak za toba chodzi :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon sie 10, 2015 20:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

kochana u mnie z Fuksem jest to samo dokładnie :D
ma swoją miskę a biegnie do miski gdzie akurat je Moli :ryk:
zawsze biorę go na ręce, idę po jego miskę, Moli dalej je swoje, stawiam miski, stawiam Fuksa i jedzą obok siebie :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon sie 10, 2015 23:40 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

klaudiafj pisze:Janinko co to była za burza - dwa.razy się odezwało i przestało :/ jak zawsze w Bytomiu ;)
A tak to koty się dopiero budzą.
Dziś dałam Kitusi ostatnia porcję Gurmet i Kitusia zaczęła jesc ze smakiem. Tosia zobaczyła ze daje talerzyk, pobiegła do Kitusi i zaczęła jej wyjadac. Kitusia w szoku. Wzięłam Tosie i zanioslam do talerzyka z jedzeniem dla kociaków. Ledwo się obróciłam a ta pchla pobiegła do talerzyka Kitusi i Kitusia była zmuszona odejść od talerzyka. Musialam dać jej co innego :( Tosia wszystko zjadla i oblizujac się przyszła się do mnie przytulać - ech. Tosie mam ciągle przyklejoną do siebie. Siedzę na kompie - Tosia tez dosłownie. Siedzę przed tv- Tosia tez. Gotuje obiad - Tosia w koszyku nie chce mi dać zimniakow. Idę spać - Tosia tez. :)

Gosiu ja nie mam już rozumu tylko rozpuszczoną breje ;)
U nas tylko z daleka grzmialo-jakby z Bytomia. Ale teraz wieczorem schlodzilo sie troche powietrze- jest czym oddychac mimo,ze burzy nie bylo. :kotek:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Wto sie 11, 2015 10:25 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Doberek Bytomiaczkowo! :D Jak na dzisiaj sytuacja? :D
Klauduś, nie wiem, czy ktoś to pisał. Jak bardzo się zamartwiasz o Marynię , to skontaktuj się z forumową Ryśką. Ona jest specjalistką od kropli Bacha ,dobiera je indywidualnie w miarę potrzeb i sytuacji. Nie zaszkodzą, a mogą pomóc. Ja osobiście uważam, że nie ma takiej potrzeby na dzień dzisiejszy, ale rozumiem, że się stresujesz.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sie 11, 2015 10:48 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

kalair ma rację
:kotek:

anulka111

Post » Wto sie 11, 2015 12:34 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Czeac Klaudus :piwa:

Kochana takie załamania sa normalne ale...daj dziewczynom czas :piwa: Ustala hierarchie i będzie wszystko ok, u mnie trwało to pare miesięcy a i jeszcze zgrzyty czasami sa :ok: Wszystko będzie ok :ok:

Jak tam dzień mija ?:-)
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Wto sie 11, 2015 12:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

Hej :)
Mam w kontakcie feliway.
Marysia wczoraj cały wieczór siedziała z nami - ze mną i z Tosią. Co wieczór patrzy jak Tosia się bawi i też Marysia chce się bawić. Tosia może jej brykać nawet 1 metr pod nosem i Marysia nic nie robi, tylko jak Tosia podbiegnie pod jej nos, lub się na nią patrzy to Marysia buczy. Wczoraj Marysia przez przypadek zapędziła Tosie w róg i na nią buczała, a biedna Tosia aż się kładła i uszki kładła po sobie. Mówię zawsze do Marysi, że nie wolno buczeć. Myślałam, że Marysia jej przywali, ale w końcu sama uciekła. Mam takie wrażenie, że Marysia boi się Tosi. Nie wie co to za Tosia i dlatego tak ją obserwuje.
Kitusia natomiast jest dla Tosi bardzo łagodna.
Upał nas wykańcza :/

Czekam na paczkę z zoo+ w pt zrobiłam zamówienie a dziś dopiero ją pakują i nie wiadomo czy zdążą wysłać :/ Zamówienie z opcją przelewu to beznadzieja.

klaudiafj

Post » Wto sie 11, 2015 12:40 Re: Bytomskie Łobuzy cz.5 - Tosia Atomówka ;)

klaudiafj pisze:Hej :)
Mam w kontakcie feliway.
Marysia wczoraj cały wieczór siedziała z nami - ze mną i z Tosią. Co wieczór patrzy jak Tosia się bawi i też Marysia chce się bawić. Tosia może jej brykać nawet 1 metr pod nosem i Marysia nic nie robi, tylko jak Tosia podbiegnie pod jej nos, lub się na nią patrzy to Marysia buczy. Wczoraj Marysia przez przypadek zapędziła Tosie w róg i na nią buczała, a biedna Tosia aż się kładła i uszki kładła po sobie. Mówię zawsze do Marysi, że nie wolno buczeć. Myślałam, że Marysia jej przywali, ale w końcu sama uciekła. Mam takie wrażenie, że Marysia boi się Tosi. Nie wie co to za Tosia i dlatego tak ją obserwuje.
Kitusia natomiast jest dla Tosi bardzo łagodna.
Upał nas wykańcza :/

Czekam na paczkę z zoo+ w pt zrobiłam zamówienie a dziś dopiero ją pakują i nie wiadomo czy zdążą wysłać :/ Zamówienie z opcją przelewu to beznadzieja.

Dlatego ja kożystam z 14 dniowego odroczenia spłaty.
Cześć Klaudia ! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]