Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:4 to obraz
klaudiafj pisze:Właśnie nie wiem... ja to zauważyłam a dziś m. Choć od tego upału wszyscy puchniemy i może to to właśnie...
Kupiłam nr 4 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=170132 może będzie fajnie wyglądał w przedpokoju moim - to jest ryś wg mnie
U nas tylko z daleka grzmialo-jakby z Bytomia. Ale teraz wieczorem schlodzilo sie troche powietrze- jest czym oddychac mimo,ze burzy nie bylo.klaudiafj pisze:Janinko co to była za burza - dwa.razy się odezwało i przestało :/ jak zawsze w Bytomiu
A tak to koty się dopiero budzą.
Dziś dałam Kitusi ostatnia porcję Gurmet i Kitusia zaczęła jesc ze smakiem. Tosia zobaczyła ze daje talerzyk, pobiegła do Kitusi i zaczęła jej wyjadac. Kitusia w szoku. Wzięłam Tosie i zanioslam do talerzyka z jedzeniem dla kociaków. Ledwo się obróciłam a ta pchla pobiegła do talerzyka Kitusi i Kitusia była zmuszona odejść od talerzyka. Musialam dać jej co innegoTosia wszystko zjadla i oblizujac się przyszła się do mnie przytulać - ech. Tosie mam ciągle przyklejoną do siebie. Siedzę na kompie - Tosia tez dosłownie. Siedzę przed tv- Tosia tez. Gotuje obiad - Tosia w koszyku nie chce mi dać zimniakow. Idę spać - Tosia tez.
Gosiu ja nie mam już rozumu tylko rozpuszczoną breje
klaudiafj pisze:Hej
Mam w kontakcie feliway.
Marysia wczoraj cały wieczór siedziała z nami - ze mną i z Tosią. Co wieczór patrzy jak Tosia się bawi i też Marysia chce się bawić. Tosia może jej brykać nawet 1 metr pod nosem i Marysia nic nie robi, tylko jak Tosia podbiegnie pod jej nos, lub się na nią patrzy to Marysia buczy. Wczoraj Marysia przez przypadek zapędziła Tosie w róg i na nią buczała, a biedna Tosia aż się kładła i uszki kładła po sobie. Mówię zawsze do Marysi, że nie wolno buczeć. Myślałam, że Marysia jej przywali, ale w końcu sama uciekła. Mam takie wrażenie, że Marysia boi się Tosi. Nie wie co to za Tosia i dlatego tak ją obserwuje.
Kitusia natomiast jest dla Tosi bardzo łagodna.
Upał nas wykańcza :/
Czekam na paczkę z zoo+ w pt zrobiłam zamówienie a dziś dopiero ją pakują i nie wiadomo czy zdążą wysłać :/ Zamówienie z opcją przelewu to beznadzieja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 46 gości