Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2015 14:32 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Kurs bedzie w Gliwicach, wiec obie mamy niedaleko. Ale wolalabym Katowice :D teraz bez auta bede podrozowac do Gliwic pociagiem (cugiem jakby to Slazacy powiedzieli :D). Szkolenie trwa okolo 4h. Obejmuje pierwsza pomoc w razie potracenia, zlamania i chuba zatrucia. Apteczka dla kota, jak rozpoznac pierwsze symptomy choroby i pewnie jeszcze cos o czym zapomnialam :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pon paź 19, 2015 15:05 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Fajne szkolenie . Przydatne . :ok:
Szkoda , że daleko :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon paź 19, 2015 18:58 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Nim szkoda bo sama bym chętnie pojechała.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon paź 19, 2015 20:38 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Stworzylam wydarzenie na fb dla maluchow!
Jeśli mozecie to dołączajcie i udostępniajcie!
Nie będę Was sledzić potem :D:D

https://www.facebook.com/events/899230380166525/
Obrazek

jou

Post » Wto paź 20, 2015 9:16 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Gliwice... szkoda że tak daleko bo jakby Kato to z domu rodzinnego nie mam daleko (mamę bym odwiedziła i jeszcze bym się o kotkach naumiała :twisted: )a plan szkolenia całkiem niczego sobie :) facebuka nie mam :roll: ale mocno trzymam kciuki żeby szybko się fajne domki nalazły :ok:

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Wto paź 20, 2015 10:42 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Ja tez mam nadzieje, ze domki sie znajdaml. Szczegolnie ze nie chce wydawac maluchow pojedynczo. Jesli juz to do innego kota.
Obrazek

jou

Post » Wto paź 20, 2015 11:18 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

jou pisze:Stworzylam wydarzenie na fb dla maluchow!
Jeśli mozecie to dołączajcie i udostępniajcie!
Nie będę Was sledzić potem :D:D

https://www.facebook.com/events/899230380166525/

Dołączę, choć moi znajomi akurat na niewiele się zdadzą i jest ich garstka :roll:
Za jakiś czas udostępnię na PrzytulAi, tam mam 2 razy więcej fanów niż znajomych :mrgreen:

Kira, doradzałabym ankietę adopcyjną (wzór można znaleźć na stronie różnych fundacji, a pewnie "Twoje" schronisko też takową posiada)
Po pierwsze edukuje potencjalne domki, co do obowiązków i zagrożeń związanych z posiadaniem kota
po drugie - można porozmawiać i spróbować przekonać, że np zabezpieczenie okien to nie fanaberia, tylko prawdziwe i często śmiertelne zagrożenie
po trzecie- odrzucić ignorantów, którzy wiedzą lepiej (w tym i dalszych znajomych "no, bo w takim razie ja szukam innego domu dla moich kociaków :wink: )

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto paź 20, 2015 11:40 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

najlepiej jakby poszły w 4paQ :ok:
mało realne, ale jednak cuda się zdarzają :mrgreen:
ja nie mam FB, ale wysłałam koleżance która śpi z FB i ona to udostępniła.

dawaj znać jakby ktoś się zgłosił, mocno kciuki trzymamy !
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto paź 20, 2015 13:16 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Asiu, mamy ankiete przygotowana przez schronisko, bez niej sie nie obedzie. To faktycznie swietny sposob na uswiadomienie potencjalnemu domkowi paru spraw :)
Dzieki za dolaczanie i udostepnianie !!!
Dzisiaj na przerwie z pracy bylam w domu nakarmic kotelki. Strasznie mnie dzisiaj glowa boli, to nie jest pogoda dla mnie :(
Obrazek

jou

Post » Wto paź 20, 2015 19:52 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Pogoda paskudna :/ Nie do zycia :/

Nie wiem co gorsze taka pogoda czy juz taka zima zima....:|
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro paź 21, 2015 7:28 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Wszystko jest beznadziejne. Ja najbardziej lubie wiosne i tyle. Inne pory roku nie sa dla mnie :(
Maluchy dzielnie rosna i rozrabiaja. Maja co raz wiekszy apetyt wiec powoli bede im dodawac mokra karme do kuraka. Wiem, ze to nie to samo co samo mieso itd ale kiedy ja jestem w pracy a M. sam wszystko ogarnia to zwyczajnie nie wyrabiamy z gotowaniem i miksowaniem.
Przed wyjsciem do pracy wypuszczam maluchy zeby sie pobawily przez jakies 20 min i pobiegaly. Dzisiaj patrze, a Tadej chrupie suche starszakow! Rozrabiaka jeden! A zeby to mu dopiero rosna :D qpki sa bardzo dobre, wczoraj przyszla paka z zooplus (dzieki im za te opcje z zaplata za 2 tyg :oops: ). Mamy 25 l zwiru wiec maluchy moja qpac dowoli :D Dla Nixona i Batmana kupilismy hamak mocowany do sciany... a teraz nie wiemy gdzie go w koncu zamontowac :D
Od wczorajszego wieczota maluchy sa na OLX... troche sie stresuje tym wszystkim
Obrazek

jou

Post » Śro paź 21, 2015 8:06 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

bedzie dobrze zobaczysz Trzymamy mocno kciuki!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro paź 21, 2015 8:48 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Oby oby. Dobrze, ze dzisiaj ostatni dzien w pracy a potem 6 dni wolnego.
Jutro pozbywamy sie auta finalnie mam nadzieje
Obrazek

jou

Post » Śro paź 21, 2015 9:38 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Czesc kochani :201461
Chciałabym jakoś was wspomóc,ale u mnie samej krucho z kasa.
Oj ja juz raz sie zrobiłam z ta płatnością. Jestem niby mega dokładna i o niczym nie zapominam co dotyczy pieniedzy ale wyobraź sobie ze zapomniałam zaplacic za zoo plusa z sierpnia :strach: :strach: :strach: :strach: jak dostałam maila to myślałam ze zawału dostanę i takie miałam ciśnienie ze aż szok!
W biegu wchodziłam na konto i kasę im przelewalam! :strach: :strach: :strach:
Ja z reguły wybieram ta opcje bo jest najszybciej paczka w domu. Z przelewem to tak do 5 dni potrafi iść.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw paź 22, 2015 8:35 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon + DT dla 4 kociaków(zdjęcia!

Ja tez sie musze pilnowac z tymi przelewami :D glowa w chmurach :D wczoraj przyszedl do nas multicooker zamowiony na allegrowe raty. Wczoraj zrobilismy kurczaka na parze z ziemniaczkami a ja dzisiaj pieke chlebek. Swietna sprawa z takim urzadzeniem :D

Aa trzymajcie kciuki zebym dzisiaj sie pozbyla autem. Po 18 powinno byc po wszystkim.

A tu maluszki jak jedza drugie sniadanie:

Obrazek
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]