barbarados pisze:Dołączam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ja lubie ten czas wolny od pracy![]()
![]()
mir.ka pisze:i jeszcze jak można czas spędzić tak jak się lubi![]()
np z książka
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:biedna Ewcia![]()
dzisiaj znowu powtórka z rodzicielskiej gościnności?
Tak -![]()
![]()
![]()
I sypie drobny śnieg![]()
Dziś chociaż udało mi się uniknąć śniadania.
zaczniesz dopiero od dwudaniowego obiadu z deserem?![]()
u nas pchmurno, nic jeszcze nie sypie ale się zanosi
Jak byś zgadła![]()
Flaki na pierwsze, schabowy, bigos i ziemniaki na drugie a na deser galaretka cytrynowa a później lody z adwokatem i bitą śmietaną.........i wtedy już uciekłam.
klaudiafj pisze:Dzień dobry Ewuś. Tak jest z tymi raszplami i jak bus już stoi to nagle umieją biegać z kryką nad głową
Myszolandia pisze:klaudiafj pisze:Dzień dobry Ewuś. Tak jest z tymi raszplami i jak bus już stoi to nagle umieją biegać z kryką nad głową
w piątek jak czekałam na autobus do domu,widziałam właśnie jedną "ledwo chodzącą" z laską
jak zobaczyla autobus,to pędem leciiii laska w rękę i hajda
I to zapitalała szybciej ode mnie,pomijając fakt,że w miejscu niedozwolonym i została strąbiona przez auta
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:biedna Ewcia![]()
dzisiaj znowu powtórka z rodzicielskiej gościnności?
Tak -![]()
![]()
![]()
I sypie drobny śnieg![]()
Dziś chociaż udało mi się uniknąć śniadania.
zaczniesz dopiero od dwudaniowego obiadu z deserem?![]()
u nas pchmurno, nic jeszcze nie sypie ale się zanosi
Jak byś zgadła![]()
Flaki na pierwsze, schabowy, bigos i ziemniaki na drugie a na deser galaretka cytrynowa a później lody z adwokatem i bitą śmietaną.........i wtedy już uciekłam.
lodów to bym nie odmówiła, choć po tym jak znowu opchnęliśmy blachę sernika z 1,5 kg sera w 3 dni, to chwilowo jestem przesłodzona
klaudiafj pisze:Dzień dobry Ewuś. Tak jest z tymi raszplami i jak bus już stoi to nagle umieją biegać z kryką nad głową
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Silverblue i 25 gości