♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 26, 2014 23:32 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

kuba.kaczor13 pisze:obiecałem - słowa dotrzymam .

:201494 :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Śro lis 26, 2014 23:37 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

magdar77 pisze:Nie głodziła to mało powiedziane. Karmiła pysznościami różnymi a pierwszego dnia (nocy) był tak zajebisty makaron, że aż go w domu zrobię. Dbała, sprawiła mi rude włosy, bo jakoś nie widzę siebie jak kupuję hennę w niesamoobsługowym sklepie a nawet spotkała dla mnie Mikołaja. :-)

-No to kup sobie te chipsy na drogę. Nie widzę ostrych ale zapytaj.
-Nieeealenieeeżejaaaaa?????
-No Ty, no przecież po angielsku możesz, zrozumie. Palcem pokażesz najwyżej.
-Nieeeeeeeeee bo ona zacznie do mnie mówić po węgiersku i ja umrę.
-No weź, masz dziesięć minut to akurat.
-Nieeejanieeejaanieenoweź
-No po angielsku przecież, ona tu nie od dzisiaj pracuje, to jest międzynarodowy dworzec.
-Nie, ja nie będę, najwyżej nie będę miała czipsów.
W czasie tego dialogu mina pani w kiosku w którym stałyśmy nabierała znamion coraz większego skonsternowania.
-Jó estét, valami csípős chipset szeretném kérni.
-Csípős nincs, szalonnás.
-Nie ma ostrych. Są bekonowe.
-Łe, to nie. Idziemy.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Śro lis 26, 2014 23:46 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

:ryk:
Do wczoraj zaryzykowałabym w nadziei że laska zna angielski. Dziś usłyszałam jak Siostra gada po węgiersku i myśl, że ktoś powie do mnie coś takiego.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Czw lis 27, 2014 0:30 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

magdar77 pisze::ryk:
Do wczoraj zaryzykowałabym w nadziei że laska zna angielski. Dziś usłyszałam jak Siostra gada po węgiersku i myśl, że ktoś powie do mnie coś takiego.....

No, przecież niedługo Ty też będziesz tak gadać :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lis 27, 2014 7:37 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Ale fajnie miałyście przez te trzy dni :) A kiedy wyniki rozmowy?

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw lis 27, 2014 8:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Miłego dnia :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lis 27, 2014 17:20 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Szwy ściągnięte, doktor powiedział że tak grzecznego kota dawno nie leczył :ryk:

I powiedział że nie chce nas widzieć za szybko z powrotem :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lis 27, 2014 17:33 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

MamaMeli pisze:Szwy ściągnięte, doktor powiedział że tak grzecznego kota dawno nie leczył :ryk:

I powiedział że nie chce nas widzieć za szybko z powrotem :ryk:

Za to ja owszem :-).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Czw lis 27, 2014 18:34 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Już po ściągnięciu szwów? A jak się czuje nasza księżniczka? <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw lis 27, 2014 19:41 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Wszystko zależy od sytuacji. Jak jest kubrak, kotek jest śnięty i niezbyt ruchawy. Bez kubraka euforia radości. Wszystko w porządku :) do niedzieli jeszcze pilnować z lizaniem, na noc i wyjścia kazał zakładać kubrak, ale już wszystko się pogoiło, nie widać prawie że było cięte. Zapytałam co teraz, poradził takie kropelki przeciw rozwojowi tego rodzaju paskudów, kupiłam. Ale prawdopodobnie moja Dziewczynka jest Dużą Dziewczynką, nie babciunią ale może mieć nawet 8-10 lat.
Obrazek

a to zastałam jak poszłam do pokoju bo coś za cicho.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lis 27, 2014 19:46 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

8-10 lat? oh wow, dorosła Panna :ok: :ok: :ok:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Czw lis 27, 2014 19:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Ja bym była raczej za tym że 5-8 niż 8-10, zresztą wet też pewności nie ma. Ale czuje się dobrze, ładnie je, jak widać trwa zaprzyjaźnianie z Nuriczkiem (jeszcze miesiąc temu nie istniała opcja że usiądą na tej samej kanapie)... jest okej. I robi się coraz bardziej "proludziowa", przed Mirandą nie uciekała w ogóle, dawała się brać na ręce, całować, przytulać, ściągać kubrak. Nuriś ma zawsze wsteczny w pogotowiu ale też był miziany i całowany. Za to dziś przyszedł się poskarżyć że cioci nie ma i co to za porządki, pomiauczał donośnie, wskoczył na łóżko, polizał Meli po uszku i zalogował mi się w objęciach z własnej nieprzymuszonej woli. Zaczyna też coraz bardziej, poza mikrymi rozmiarami, przypominać brytyjczyka - zrobiły mu się takie słodkie pućki i jak leży to ma taki okrągły, brytyjczykowy kształt, futerko też takie pluszowe. Ciekawa jestem co on ma w drzewie genalogicznym :ryk: mój książę ze slumsów :1luvu:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw lis 27, 2014 21:21 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Dzielna Meli! :1luvu:
Nie wygląda na taką "dojrzałą" kotkę 8O Ale fakt, ja ją widzę tylko na fotkach.
A Nuri kochany :love:
Może Nuriczek na geny czarnej pantery, brytka i zająca? :wink: :ryk:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lis 27, 2014 21:30 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ "lekąwarecsętka"

Moim zdaniem, Twój .... ksiażę ze slumsów :ryk: ma w owym drzewie szlachetnie urodzonego kota rosyjskiego niebieskiego lub kota kartuskiego 8)
Wspaniale, że Twoje koty zblizają sie do siebie :ok:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

[poprzednia][następna]