A dzisiaj padłam ze śmiechu

Pysio z Gumisiem razem się prowadzali

Kurcze, moje chłopaki to geje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Muszę jeszcze kociarnię wymęczyć, przespały prawie cały dzień bo im gorąco
A dzisiaj padłam ze śmiechu![]()
Pysio z Gumisiem razem się prowadzaliJak Pysion gdzieś szedł to obok niego dreptał Gumiś, w parze sobie chodzili
![]()
Kurcze, moje chłopaki to geje
agusialublin pisze:Pewnie tak![]()
Pysio wkurza Rysie a Gumiś Koko![]()
![]()
Ach te moje chłopaki
agusialublin pisze:Byłam przed wczoraj u fryzjera co by podciąć włosy, bo zniszczone niemiłosiernie.
Obcięła mi inaczej niż chciałam. Jak mi wymodelowała to było całkiem dobrze. Tylko że ja nie chciałam taką fryzurkę której nie trzeba modelować, tylko wysuszyć włosy i już. No a bez modelowania ta moja fryzura wygląda kiepsko![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Byłam przed wczoraj u fryzjera co by podciąć włosy, bo zniszczone niemiłosiernie.
Obcięła mi inaczej niż chciałam. Jak mi wymodelowała to było całkiem dobrze. Tylko że ja nie chciałam taką fryzurkę której nie trzeba modelować, tylko wysuszyć włosy i już. No a bez modelowania ta moja fryzura wygląda kiepsko![]()
Czyli musisz zmienić fryzjerkę.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Byłam przed wczoraj u fryzjera co by podciąć włosy, bo zniszczone niemiłosiernie.
Czyli musisz zmienić fryzjerkę.
Tylko mi trochę szkoda, bo ona fajna i całkiem dobrze mi dotąd ścinała włosy.
A weź tu znajdź dobra fryzjerkę![]()
ja to raczej nie mam szczęścia
Kupiłam sobie szczotkę to jak będę suszyła włosy to przy okazji wymodeluję. Bo dotąd to najpierw wysuszyłam suszarką a później jeszcze modelowałam suszarko-lokówką. Co zniszczyło mi włosy
agusialublin pisze:A sama nie wiemmoże mnie źle zrozumiała
a po co jedziesz do tego sklepu meblowego?
agusialublin pisze:Może się zdziwić![]()
wyjdzie że jesteś maniaczką kanapową
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 31 gości