dziewczynki przepiękne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Smacznego! A taki drapaczek też muszę moim pannom fundnąć, mają stanowczo za mało drapaczkowych miejsc!Monia, jutro zajrzę do kaufika.
MonikaMroz pisze:Hej wszystkim
Nie pisałam bo chciałam jak najwięcej czasu poświęcić panienkom![]()
Dzisiaj rano już niestety je opuściłam![]()
Ale mam nadzieję ze 2,5 miesiąca szybko zleci![]()
![]()
Najważniejsze że Milunia przytyłaMa apetyt, chęć do zabawy czyli jest zdrowa
Wczoraj jeszcze byłyśmy w meblowych z mamą żeby się rozejrzeć co jest ciekawego i chyba jednak zostaniemy w temacie szafy na wymiar. Bo wnękę w pokoju chyba najlepiej taką szafą zabudować. I muszę poszukać jakich turkusowych dodatków do pokoju.
A w listopadzie prawdopodobnie będę na wystawie w Łodzi i marzy mi sie taki drapak dla panienek:
Jak będę miała pracę jakoś w miarę płatna to zrobie im taką niespodziankę
Pozdrawiam wszystkich. Później do Was zajrzę bo już zgłodniałam i idę zupkę gotować
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Smacznego! A taki drapaczek też muszę moim pannom fundnąć, mają stanowczo za mało drapaczkowych miejsc!Monia, jutro zajrzę do kaufika.
SuperMam nadzieje że naklejka będzie
Jak masz mój adres Kutnowski to tam wyślij ...
kalair pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:Smacznego! A taki drapaczek też muszę moim pannom fundnąć, mają stanowczo za mało drapaczkowych miejsc!Monia, jutro zajrzę do kaufika.
SuperMam nadzieje że naklejka będzie
Jak masz mój adres Kutnowski to tam wyślij ...
Na szczęście była, ale ostatnia!![]()
![]()
Jak pisałam, jutro jak zdążę, to wyślę, a jak nie, to w poniedziałek poleci do Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości