felin pisze:Nie jest zimniej.
W nocy była burza jak cholera, ale dziś znowu jest ciepełko
U nas rano było bardzo zimno, ale w południe spadł deszcz a potem wyszło słońce i zrobił się upał.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:Nie jest zimniej.
W nocy była burza jak cholera, ale dziś znowu jest ciepełko
Birfanka pisze:Wspolczuje.
Polecam sprobowac z wymiana kuwety na pudlo z Ikei wysokie na 28 cm, u mnie pomoglo (tylko za duzo zwirku nie moze byc na dnie, bo kotek wtedy wyzej i przesikuje nadal)
casica pisze:Summerjak przecinek przy Drupim
![]()
casica pisze:Współczuję, jak ja nienawidzę kociej korespondencji sikowej, jak ja nienawidzę lejących kotów![]()
![]()
O matko, no ! Owszem bardzo kochałam Dracula i wiele bym dała, żeby dalej lał i dewastował, ale za to lanie z drugiej strony wielokrotnie przez lata chciałam mu urwać łeb albo zawiązać interesik![]()
Tak się przesikiwały z Kicią Banaszykową (w kwestii korespondencja kocia - Kicia wsikiwała do mieszkania, Dracul jej odsikiwał), zgnił mi próg. Na klatce schodowej waliło jeszcze długo po naszej wyprowadzce niezmiennie świadcząc o tym, że Dracul tam byłW efekcie było mi wstyd, no i aż się dziwię, że sąsiedzi nie protestowali
![]()
Echhhhhhhhhhhhhhh, koty nieroby![]()
Może coś wieczorem wkleję, tak planuję od kilku dni, ale nie widać mnie zza gór pomidorów, a poza tym mam kłopoty, czekam na rozstrzygnięcie sporu w kwestii wykopalisk, urlop zapewne idzie się *(&*&^^$@#!@! no nie wiem, może by tak kogoś zastrzelić dla poprawy samopoczucia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, puszatek, Silverblue i 446 gości