WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- nigdy więcej jajników!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 11, 2014 18:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

czy aby na bazarek szykuje się książka Jacksona Galaxy????
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Śro cze 11, 2014 18:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

Z myślą o potencjalnym bazarku mam udziarganych na szydełku kilka (chyba sześć) takich chusteczników:
Obrazek

Jeśli uznacie, że się nadadzą, to bardzo proszę.
Bo kasy to już więcej w tym miesiącu raczej nie wydłubię - jutro krew Cookiego i Biby + Biby szczepienie i jeszcze pod koniec czerwca przegląd i ubezpieczenie jeździdełka.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Śro cze 11, 2014 19:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

mogę dorzucić fanty na bazarek ale jutro dopiero mam dziś kocioł papierów do pracy (koniec roku szk. ), nie dam rady...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro cze 11, 2014 19:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

madziulam2 pisze:czy aby na bazarek szykuje się książka Jacksona Galaxy????

Owszem, szykuje się. 8) Sama sobie na nią ostrzę ząbki i już nawet myślałam, żeby udawać, że wcale do mnie nie dotarła, a następnie po chamsku schować ją do szafy. :smokin:

Słupek - chusteczniki są genialne! Wszystkie takie same? Jeżeli są inne, to zrób proszę wszystkim zdjęcia.

Możemy zrobić tak, że dzisiaj przygotuję już wszystko gotowe do wrzucenia na bazar, tak, żeby tylko wkleić w post i ziuu. A do jutra poczekamy jeszcze na fanty shiry. Ok?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro cze 11, 2014 19:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

Zosik pisze:Ja czasem robię. Ale ostatnio, jak zrobiłam, to był taki mocny, że tylko ja byłam w stanie go wypić. :mrgreen:
Przegięłam ze spirytem. 8)

Ja mam do Ciebie sentyment Zosik jednak... :mrgreen:

A jak było na wakacjach???

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro cze 11, 2014 19:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

Chusteczniki wszystkie takie same na standardowe pudełko Kleenex.
Jak by było zapotrzebowanie to mogę w innych kolorach/wymiarach udziargać.
Wysłać je wszystkie do Ciebie, żeby np. zbiorcza przesyłka szła, jakby ktoś jeszcze coś, a chustecznik dodatkowo?
To adresik na pw poproszę.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Post » Śro cze 11, 2014 20:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

kotkins pisze:
Zosik pisze:Ja czasem robię. Ale ostatnio, jak zrobiłam, to był taki mocny, że tylko ja byłam w stanie go wypić. :mrgreen:
Przegięłam ze spirytem. 8)

Ja mam do Ciebie sentyment Zosik jednak... :mrgreen:

A jak było na wakacjach???

Dobry sentyment nie jest zły, tym nie mniej nie zawsze kojarzy mi się pozytywnie... 8)
Na wakacjach cudownie, bardzo się cieszę, że tak spontanicznie wyszło z tym wyjazdem, bo podładowałam akumulatory i mam znowu mnóstwo energii do działania.
Z mojego powrotu najbardziej ucieszyła się....... Maja!
Gadała do mnie cały wieczór i pół nocy. Właziła na mnie na wszelkie możliwe sposoby.
Niewyspana jestem jak sto diabłów.

Słupek pisze:Chusteczniki wszystkie takie same na standardowe pudełko Kleenex.
Jak by było zapotrzebowanie to mogę w innych kolorach/wymiarach udziargać.
Wysłać je wszystkie do Ciebie, żeby np. zbiorcza przesyłka szła, jakby ktoś jeszcze coś, a chustecznik dodatkowo?
To adresik na pw poproszę.

Możesz oczywiście wysłać, jeżeli takoż sobie życzysz.
Wysyłam pw. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Śro cze 11, 2014 22:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-biją się w Kotkinsowie!

kotkins pisze:Ania czy 397 zł to pełna kwota czy plus te 59 zł?

To osobna wizyta - kwalifikacyjna do zabiegu. Miałam jej zrobić też badania krwi, ale zapomniałam, że powinna być na czczo, więc zrobiliśmy dopiero następnego dnia, tuż przed zabiegiem. A przy okazji okazało się, że trzeba brać kropelki (zresztą sama mówiłam, że jej się oczy pogorszyły). Biała takiej nie miała (osobnej), bo chodziłam z nią wcześniej do tej przychodni i robiłam badania.

Biedna beżowa - tak mi jej było strasznie żal, gdy ubrałam jej kaftanik - chodziła bokiem i się przewracała, a do tego zrobiła się chudzinka płaska jak patyczek.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw cze 12, 2014 8:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-biją się w Kotkinsowie!

Anneke_ pisze:......
Dziewczyny, obróżki feromonowe kupujecie u weta czy jest jakieś inne nieprzesadnie drogie źródło?
i prośbę mam - jeśli znajdziecie gdzieś przypadkiem feliway'a taniej niż w zookraku, to ja poproszę o info.

Ja też kupowałam w zookraku - taniej nie znalazłam :D

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Czw cze 12, 2014 17:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

Ojojoj...spora suma.
Lekko nie będzie...
Na szczęście to już nasze ostatnie tymczasy.
Gdyby Monika86 wytrwała w swojej miłości do Celinki (a uczucie się rozwija... :D ) to może zostałaby nam tylko Beżowa do wyadoptowania.
Bo jak rozumiem Flox bierze rude młodociane?

A potem...potem...potem nie będziemy miały tymczasów. No, może poza Koteczekanusi bo ona ma kociaki.
Ale widać chciała je mieć! :mrgreen:

(zabrzmiało jakby Koteczekanusi się okociła...)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw cze 12, 2014 19:11 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

To zbierzmy dane.

Koteczekanusi
:

Z poprzedniego kota zostalo Ci 50 zł
Aktualny rachunek to razem 456 zł.
Czyli na minusie 406 zł

Czy były jeszcze jakieś wydatki związane z Bellą - czy to juz wszystko?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw cze 12, 2014 22:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

kotkins pisze:Bo jak rozumiem Flox bierze rude młodociane?

Bierze, bierze. I koszty weterynaryjne pokrywa.

I wstępnie zostało ustalone, że 4 lipca rodzina mi się powiększy :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw cze 12, 2014 22:46 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

flox - gratuluję! :mrgreen:

Skończyłam czynić bazar dla naszych kudłaczy.

Zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=20&t=162777

Każdy znajdzie coś dla siebie. A kto bez-kasowy, ale bardzo chce pomóc, to proszę nasz bazarek reklamować. :)
Napociłam się, narobiłam, na oczy już nic nie widzę, więc krzyczta, jakbyśta zauważyły jakieś błędy, czy cuś...
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw cze 12, 2014 23:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

Zosik! Chapeau bas! Za zebranie wszystkiego i zrobienie bazarku.

Błąd to nie, ale literówka:
Koszty wysyłki PRAWIE zawsze pokrywa kupujący (zgodnie z cennikiem PP rzecz jasna), a gdzie nie porywa - tam napiszę przy fancie, że wysyłka jest gratis.

Żeby PP nie porwała. :D

I tak sobie wymyśliłam, że zamiast Ciebie uraczać wysyłką, to ja ją zrobię do nabywcy, jak się komuś spodoba moje rękodziełko. Przecież nie będą latać po Polsce z międzylądowaniem w Ciebie. I w tej sytuacji dopisz - proszę - że wysyłka gratis. Bo skoro paczki do Ciebie słać nie będę...

Floxanno - tak specjalnie w Dzień Niepodległości? Gratuluję i troszkę zazdroszczę.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Post » Pt cze 13, 2014 0:50 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX-no i nie ma kasy...

Neigh pisze:To zbierzmy dane.

Koteczekanusi
:

Z poprzedniego kota zostalo Ci 50 zł
Aktualny rachunek to razem 456 zł.
Czyli na minusie 406 zł

Czy były jeszcze jakieś wydatki związane z Bellą - czy to juz wszystko?

Wcześniej robiłyśmy szczepienie 40 zł, bo nie była prawidłowo zaszczepiona - tylko raz (w sumie to 42, ale gamoń wet wystawił mi paragon na 40, a mi się nie chciało ust otwierać, że źle, więc 40) i zastrzyk antykoncepcyjny 33 zł. Gdzieś mam zakamuflowane paragony, to wstawię.
Ale już kiedyś pisałam, że skonsumowałam owe 50, a nadwyżka idzie na mój koszt. Robiłam też odrobaczenie, ale na to zużyłam pozostałe pół tabletki po Fantazji, więc też bez dodatkowych kosztów.
Immunodol i Lizyna też na mój koszt.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

[poprzednia][następna]