Sihaja pisze:Hejka
Hej Dorotko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Jutro wykończymy ten wątek
Groźba czy obietnica?
Zamiar
Aaaaaaaa...........
chyba się cieszysz?
mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:jeszcze kila osób ma wątki w okolicy 90 strony![]()
![]()
![]()
![]()
to kto pierwszy?
mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
jak tam dzisiaj po dentyście?
Sihaja pisze:Oj, dentysta....
Mnie czeka w czerwcu, ale co sobie przypomnę.... brrr...
Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Oj, dentysta....
Nie - ja zdecydowanie miło wspominam dentystę.Wczoraj prawie usnęłam na fotelu.
Sihaja pisze:Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Oj, dentysta....
Nie - ja zdecydowanie miło wspominam dentystę.Wczoraj prawie usnęłam na fotelu.
Jak to możliwe?? Nie boisz się, że buzię zamkniesz podczas borowania? Ja jestem zawsze taka spięta i tak się boję, że nie mogłabym usnąć, chyba, że narkozę by mi podali....
Oczywiście, teraz to nie to co 20-30 lat temu, wszystko jest inaczej i dentysta już nie jest tak traumatyczny jak wtedy, ale ja taki bojak jestem, że zawsze się będę bała i już..
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:jeszcze kila osób ma wątki w okolicy 90 strony![]()
![]()
![]()
![]()
to kto pierwszy?
To się dopiero okaże![]()
Ja wiem czemu Kubuś tak napisał.......bo on też jest kole 90 i chce wątek skończyć.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:jeszcze kila osób ma wątki w okolicy 90 strony![]()
![]()
![]()
![]()
to kto pierwszy?
To się dopiero okaże![]()
Ja wiem czemu Kubuś tak napisał.......bo on też jest kole 90 i chce wątek skończyć.
a co to dwa wątki wykończyć w jeden wieczór
Sihaja pisze:Ja też zawsze u dentysty biorę znieczulenie, a potem siedzę spięta i z calych sił staram się odczuwać, że naprawdę mnie nie boli. O zaśnięciu nie ma mowy - bo a nuż mnie zaboli? A poza tym trzeba buzię trzymać otwartą i to jest cokolwiek niewygodne. Ze zdrętwiałą twarzą wychodzę....
Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Ja też zawsze u dentysty biorę znieczulenie, a potem siedzę spięta i z calych sił staram się odczuwać, że naprawdę mnie nie boli. O zaśnięciu nie ma mowy - bo a nuż mnie zaboli? A poza tym trzeba buzię trzymać otwartą i to jest cokolwiek niewygodne. Ze zdrętwiałą twarzą wychodzę....
Ja też bo znieczulenie mija dopiero po 4.5 godz.
Może musisz zmienić nastawienie bo ty mimo znieczulenia ciągle czekasz na ten ból i dlatego ciągle się spinasz.
Sihaja pisze:Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Ja też zawsze u dentysty biorę znieczulenie, a potem siedzę spięta i z calych sił staram się odczuwać, że naprawdę mnie nie boli. O zaśnięciu nie ma mowy - bo a nuż mnie zaboli? A poza tym trzeba buzię trzymać otwartą i to jest cokolwiek niewygodne. Ze zdrętwiałą twarzą wychodzę....
Ja też bo znieczulenie mija dopiero po 4.5 godz.
Może musisz zmienić nastawienie bo ty mimo znieczulenia ciągle czekasz na ten ból i dlatego ciągle się spinasz.
Ano tak, wiem o tym. Czasem jednak cos mnie zaboli i dlatego ciągle się boję.... A poza tym to w ogóle nie jest przyjemne - sam dżwięk borowania i tego od śliny... brrr...
Jeszcze godzinka i zmykam z pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości