Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Caragh pisze:Prawie jak wychodziliśmy na spacer poranny to zaczęło mocno lać. Lubię spacerki, wiaterek, trawkę pod łapkami. Ale dziś mi się serdecznie odechciało. Zdecydowanie wolę już śnieg!
Sheridan z przemoczonym futerkiem
a nam się udało wrócić przed deszczem, jak zaczęło kropić to uciekliśmy do domku i futerka tylko trochę nam zmokły
(Kaja i Max)
To gdzie w końcu był ten deszcz?![]()
MaryLux pisze:mir.ka pisze:byłam ostatnio na Dolnym Śląsku trzy lata temu, nocowaliśmy w Pakoszowie i tamte okolice zwiedziliśmy, w poprzednich latach wypady mieliśmy z Walimia i Jedliny
No tak, szkoda, że się wtedy nie znałyśmy...
MaryLux pisze:Biedny SheridanuśTrzeba było przylecieć do nas, bo nie padało, choć internet na popołudnie groził burzami i gradem
Inka
MalgWroclaw pisze:Możesz napisać, czy dostałaś pw wysłaną ok. g. 21.19 dziś, poniedziałek? Bo mi przepadła.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Caragh pisze:Prawie jak wychodziliśmy na spacer poranny to zaczęło mocno lać. Lubię spacerki, wiaterek, trawkę pod łapkami. Ale dziś mi się serdecznie odechciało. Zdecydowanie wolę już śnieg!
Sheridan z przemoczonym futerkiem
a nam się udało wrócić przed deszczem, jak zaczęło kropić to uciekliśmy do domku i futerka tylko trochę nam zmokły
(Kaja i Max)
To gdzie w końcu był ten deszcz?![]()
u nas po południu to nawet porządna burza przeszła
Ewa L. pisze:Cześć Inusia!♥
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:byłam ostatnio na Dolnym Śląsku trzy lata temu, nocowaliśmy w Pakoszowie i tamte okolice zwiedziliśmy, w poprzednich latach wypady mieliśmy z Walimia i Jedliny
No tak, szkoda, że się wtedy nie znałyśmy...
tamte strony bardzo nam się podobają, bo lubimy zwiedzać i chodzić po górach
zwykle jedziemy na tydzień i w tym czasie nie zawsze da się być tam gdzie się zaplanowało i trzeba ponownie wrócić
barbarados pisze::D
agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Pozdrowiamy cię z bałkona. Mam głupawkę i Mała Ciorna też. A Dużej znowuż zimno.
Książniczka Ofelja zaganiana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 112 gości