Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 27, 2014 17:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Spilett pisze:
MamaMeli pisze:
barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają :roll:

załóżmy klub rozmiaru 36 :D

36 to jeszcze, kto chce dołączyć do 34.5? :mrgreen:

bo Ty jesteś taki kompaktowy Madzik, tż to szczęśćiarz jest :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto maja 27, 2014 17:34 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Spilett pisze:
MamaMeli pisze:
barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają :roll:

Nie narzekać! Ja mam standardowe 37 i też kicha - wykupione bo dużo ludzi ma ten rozmiar......
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto maja 27, 2014 17:40 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

MamaMeli pisze:
Spilett pisze:
MamaMeli pisze:

bo Ty jesteś taki kompaktowy Madzik, tż to szczęśćiarz jest :D

Wczoraj byłam u tej koleżanki po suplementy, 4 kg tego wyszło więc wziełam plecak. A ona się uparła, że mnie odwiezie autem (z Brochowa na Nowy Dwór to prawie 15 km) bo "ty jesteś taka malutka i nie będziesz jechała z tym plecakiem!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto maja 27, 2014 18:12 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

MamaMeli pisze:

zabierzcie sobie moją Ewcię .Do sklepu dla dzieci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a tak w ogóle to mry wieczór i pozdrawiam Was :piwa: :piwa: :piwa: :kotek:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto maja 27, 2014 19:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

MamaMeli pisze:

Zapisuję się

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 29, 2014 11:11 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Drogie klubowiczki. Dziś kolejne podejście do butów. Gdyż albowiem moje wymarzone buciki to model sprzed 2 lat i zostało tylko to co na półkach! :crying: :crying: :crying: :placz: :placz: :placz: :evil: :evil: :evil: (czyli od 37 wzwyż :evil: ).
W sumie nic dziwnego, skoro w całym transporcie do sklepu jest tylko jedno pudełko 36 :evil:

Ubrałam się jak miś polarny, bo ochłodziło się strasznie. We wtorek ubrałam się na letnio i myślałam, że zęby zgubię. No to dzisiaj pewnie się będę pocić.
Z powodu wiatru i zimna balkoning jest utrudniony. Co prawda pannice co jakiś czas domagają się otworzenia drzwi balkonowych, ale siadają w progu lub na drapaku i tylko łepek wysuwają na zewnątrz.
Ponoć weekend ma być troszkę cieplejszy. Mam nadzieję.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw maja 29, 2014 11:13 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

ja mam piękne buty na teraz z Lasockiego, ale sandały mają PA SKU DNE.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw maja 29, 2014 19:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

mmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 30, 2014 9:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Nasza Duża nie może se znajdnąć butków. A ja tak se myślę, po co człowiekom butki. Nie mogą chodzić bez, tak jak my kotki? A może i nie moga, bo nie tuptają tak letko i zgrabnie, jak my, ino mocno tupają. Pewnie od tego tupania by ich łapki rozbolały.
Wogóle te człowieki są skąplikowane. Nie dość, że noszą butki, to jeszcze szmatki, bo nie mają futerka. Łatwiej by było, gdyby amciali barfika i se wyrośli futerko. Nie musieliby łazić po sklepach i szukać szmatek i butków, by mieli więkcej czasa dla nas kotków i więkcej pioniążków na nasze amciu i nasze zabawki. Prawda?
No więc ogłaszam postulata - niech Duże rosną se futerka!
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt maja 30, 2014 9:28 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Obrazek

i jak fajowo byłoby się do takiego dużego przytulać!
Melisia rozmarzona
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt maja 30, 2014 9:49 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

A moja mamusia ma futerko tylko bierz takie coś co hałasuje i potem jusz nie ma futerka.
Ja siem tylko zastanafiam, jakie ona te futerko ma ,bo ja go nigdy nie widziałem. :oops: No chyba, ze na głowie.
Tata to ma futerko pszynajmiej jeszcze na twarzy. O...

Ofeklo piszem dla Cię lista

Kochający Lilo

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt maja 30, 2014 10:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Dyktatura pisze:A moja mamusia ma futerko tylko bierz takie coś co hałasuje i potem jusz nie ma futerka.
Ja siem tylko zastanafiam, jakie ona te futerko ma ,bo ja go nigdy nie widziałem. :oops: No chyba, ze na głowie.

Kochający Lilo

moja Mami też ma takiego cosia, ale mówi że mi nie będzie futerka cosiować to się nie bojam.
Melisia odważniaczka
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt maja 30, 2014 10:57 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Dyktatura pisze:A moja mamusia ma futerko tylko bierz takie coś co hałasuje i potem jusz nie ma futerka.

Kochający Lilo

Lilo mój ukoffany. Już się nie mogę doczekać lista od cię. Będę go niuchać wnikliwnie i długo.
Twoja Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt maja 30, 2014 10:59 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-siwy dym

Kochający Lilo

Lilo. Ale kotków tym nie otfuterkowuje? :strach: Bo ja się bojam, ze mię pohałasuje i będę golutka! To jak Ciocia przytupta to ja się chyba schowię :strach:
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]