Spilett pisze:MamaMeli pisze:barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają
załóżmy klub rozmiaru 36
36 to jeszcze, kto chce dołączyć do 34.5?
bo Ty jesteś taki kompaktowy Madzik, tż to szczęśćiarz jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:MamaMeli pisze:barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają
załóżmy klub rozmiaru 36
załóżmy klub rozmiaru 36
MamaMeli pisze:Spilett pisze:MamaMeli pisze:barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają
załóżmy klub rozmiaru 36
bo Ty jesteś taki kompaktowy Madzik, tż to szczęśćiarz jest
MamaMeli pisze:barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają
załóżmy klub rozmiaru 36
MamaMeli pisze:barbarados pisze:Ja też mam 36 i też mam problem z zakupem butów , które mnie się podobają
załóżmy klub rozmiaru 36
Dyktatura pisze:A moja mamusia ma futerko tylko bierz takie coś co hałasuje i potem jusz nie ma futerka.
Ja siem tylko zastanafiam, jakie ona te futerko ma ,bo ja go nigdy nie widziałem.No chyba, ze na głowie.
Tata to ma futerko pszynajmiej jeszcze na twarzy. O...
Ofeklo piszem dla Cię lista
Kochający Lilo
Dyktatura pisze:A moja mamusia ma futerko tylko bierz takie coś co hałasuje i potem jusz nie ma futerka.
Ja siem tylko zastanafiam, jakie ona te futerko ma ,bo ja go nigdy nie widziałem.No chyba, ze na głowie.
Kochający Lilo
Kochający Lilo
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66, zuza i 1174 gości