Moderator: Estraven
 ale w sumie tutaj jest takie mini forum dla kociar pijaczek, a co 
 a u Was też było tak zimno dzisiaj? Wyszłam z pracy na fajkę, patrzę na termometr przy wyjściu a tam -1,5 stopnia. Czy to nie skandal? A poza tym chcę śnieg, no bo zamierzam ubrać niebawem choinkę, a choinka bez śniegu to lipa straszna  

zgodziłam się zająć jeszcze kotką koleżanki z pracy która wyjeżdża, taką malutką srulką paromiesięczną, pod warunkiem że będzie zaszczepiona i nierobaczywa. Koleżanki nie znoszę ale kici mi żal bo to taki bąbelek mały a jej mądra pańcia wyjeżdża na dziesięć dni, kupuje bilety i wszystko a dopiero potem szuka opieki dla małej, ja mieszkam bardzo blisko więc jeśli Meli nie będzie chciała zjeść małolaty to ją zabiorę tu do siebie.kotelsonciorny pisze:Choinkę muszę mieć, jestem ateistką ale taką świecką tradycję mam, a święta spędzam bardzo rodzinnie bo rodzinę mam malutką i teraz po śmierci Babci jesteśmy razem jeszcze bliżej. Za to doprowadzają mnie do szału wszystkie te komercyjne badziewia, muzyka w galeriach handlowych, i tak dalej. A propos takich wpadek to mój znajomy poszedł na zwolnienie a potem na fejsie napisał, że melanż w Poznaniu. Nie muszę mówić że szef przeczytał?
kotelsonciorny pisze:O, to tym bardziej się nie dziwię że spędzasz święta w Budapeszcie. Ja bym chciała kiedyś święta spędzić w innym mieście, w Gdańsku np. Albo w Pradze. Ale półki co nie mogę tego zrobić mojej Mamie.
MamaMeli pisze:żadnych choinek, śniegów, zim, świąt, łańcuchów, letytsnoł-ów, lastkrismesów, mikołajów![]()

a tak serio to aż mnie szarpie kiedy to słyszę.. w październiku  kotelsonciorny pisze:Wiecie, ja lubię taką przyjemną, fajną zimę. Lubię śnieg, dużo śniegu, przyjemnie padającego dużymi płatkami, lubię wieczory z zapalonymi światełkami na choince, lubię atmosferę świąt.

♥ 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości