Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 09, 2013 7:40 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Łapeczki do zagłaskania :1luvu:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro paź 09, 2013 7:41 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Milena_MK pisze:fantastycznie, znowu wymęczyłaś kociaki, tym razem słomką :P moje też dzisiaj się słomką bawiły, bo synek dostaje w szkole mleczko w kartoniku i przywlókł jedno do domu, a moje skarby oczywiście chętnie zajęły się słomką. a teraz padły jak nieżywe

Oj oj, chyba słomki królują, bo i mój Cynamon i nawet stateczna Wanilia na widok słomek (takich do drinków, czy do soku) dostają małpiego rozumu :ryk: :ryk: :ryk: Każdy dostaje zatem swoją rurę i ganiają kociaste do upadłego :)

Milena_MK pisze:tak, moje koty na pewno mają sny :) czasami nerwowo ruszają łapką albo główką, niekiedy wydają też dziwne dźwięki :1luvu:

Moje też tak mają. A w ogóle to Cynamon chrapie :evil:

elianka pisze:Demonki mają jakiś atak brzuszków bez dna :ryk: Wczoraj zjadły śniadanie, przekąskę w ciągu dnia, kolację i drugą kolachę a na śniadanie się rzuciły jakby tydzień nie jadły 8O

Może to kwestia tego, że jest chłodniej? U mnie Wanilia, jak tylko robi się zimno też wydaje się nie nażarta... Zupełnie jak Alf z siedmioma żołądkami...

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Śro paź 09, 2013 8:44 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Jaaakie cudne łapeczki :1luvu:

I wczoraj przegapiłam demoniczne zabawy słomką :evil: hm, może ja też skombinuję jakąś słomkę... Ciekawe, co Luna na to powie :D

Ale Luna śpi już bardzo spokojnie. Zwinie się w kłębuszek, potem się przeciągnie, rozwali na całym łóżku i śpi dalej. Może ma same miłe sny :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro paź 09, 2013 8:56 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Łapeczki zostały w domu a ja już w biurze.

Dziś chciałam powtórzyć manewr z zadyszaniem kotów, ale się nie udało. Po zrobieniu jakiejś liczby okrążeń demony padały jak długie, dysząc ciężko, ale bez otwierania pyszczków. Potem wstawały i goniły znowu :ryk: :ryk: :ryk:

Jak wychodziłam to zostawiłam je robiące włam do sypialni z TŻ w środku :ryk:
Tzn jeden włamywał się tradycyjną metoda usiłując otworzyć drzwi a drugi stosował szantaż emocjonalny żałośnie piszcząc :ryk:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Śro paź 09, 2013 9:02 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Aaaaaa! Kocham te łapeczki :1luvu: !
Mogłabym miziać i kiziać bez końca :)

Nuta potrafi tak zaszaleć w zabawie, że potem pada i dyszy jak pies, z wywalonym ozorem :D. W ogóle czasem ją pytam, czy coś się nie pomyliło koteczkowi, bo na widok ptaszka, który siada za oknem potrafi zacząć... szczekać :D. No nie da się tego nazwać inaczej, nie jest to ani miauczenie, ani mruczenie, ani syczenie, tylko właśnie takie "afff! afff!" :D

RedKate

Od: Pon cze 24, 2013 10:53

Post » Śro paź 09, 2013 9:18 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Wiem jaki to dźwięk, Guzik tak robił :ryk:
Brzmi komicznie, on jeszcze czasem na muchy tak szczekał :D
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Śro paź 09, 2013 9:30 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Ja też wiem, jaki to dźwięk... Cynamon wydawał go na widok gołębi na parapecie... A potem się zaczajał, wskakiwał na parapet, a biedne gołębie mało zawału nie dostawały :D

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Śro paź 09, 2013 9:37 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Dla mnie to brzmi jak ćwierkanie czasami :D
Chociaż ten ziomeczek całkiem nieźle ujada: http://www.youtube.com/watch?v=Czxb7uIcrbY
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro paź 09, 2013 9:39 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Bellemere pisze:Dla mnie to brzmi jak ćwierkanie czasami :D
Chociaż ten ziomeczek całkiem nieźle ujada: http://www.youtube.com/watch?v=Czxb7uIcrbY

ale czad! nauczył się naśladować srokę!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro paź 09, 2013 11:14 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Dziewczyny a ja Wam mówiłam o niepohamowanym pociągu Sticha do kabli? Przegryza skubaniec wszystko co mu wpadnie w zęby. TŻ elektryk cuda poczynił w celu chowania kabelków, ale i tak paskudzie udało się przegryźć jedną ładowarkę TRZY razy :roll:

Dlaczego o tym piszę :
Mam balerinki. Takie zwykłe czarne, I te balerinki mają taką kokardkę z przodu. Taką z "pseudoskórkowych" sznureczków. Stoję na dziś na przystanku, patrzę na swoje stopy ... a na obu butach poprzegryzane kokardki 8O
Chyba zbyt mocno przypominały kabelki :roll:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Śro paź 09, 2013 11:18 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

hihi, a to łobuz mały. :D moja Trufelka też przegryzała namiętnie wszelkie kable. jakoś jej z wiekiem przeszło..:) teraz ukochała sobie patyczki do uszu. :mrgreen:
Obrazek
sen podchodzi do drzwi na palcach, jak kot...

<3 Truff - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=156003
Obrazek

Trufelia

Od: Pon sie 19, 2013 20:00

Post » Śro paź 09, 2013 11:19 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

E tam...
Stichuś chciał Ci po prostu Ulepszyć buty. Teraz masz oryginalne - nikt takiej ozdoby nie ma :twisted:
Obrazek
Izi&Bubu

Lusii

Od: Śro wrz 18, 2013 20:23

Post » Śro paź 09, 2013 11:20 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Widać tez jaka jestem staranna w ubiorze, skoro dopiero na przystanku zauważyłam :roll:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Śro paź 09, 2013 11:36 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

hahaha :) niezły jest :) on po prostu jest stylistą :ok:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro paź 09, 2013 12:13 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

U mnie na szczęście amatorów kabelków nie ma. Za to w butach spustoszenie siała Zuzia będąc szczeniakiem.

Moja Gaj szczek na ptaki robiąc takie śmieszne khha khha. I szczęka jej komicznie drży.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]