Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:kotkins pisze:Dalia , a gdzie zrobiłaś te testy alergiczne kotu?
Mam wielką ochotę zrobić je Leosiowi. jakby się okazało ,że może np. jeść wołowinę...oj, byłoby cuuudnie.
Mam czasem dosyć poszukiwania ekologicznych królików, gdyby nie fakt ,że bym się w nich zapewne zakochała i nie potrafiła potraktować jak "mięso" to bym zaczęła sama hodować na mięsko dla niego!
Za 15 minut jedziemy, o 18.30 zabieg.
Bardzo się boję, mam nadzieję ,że nie popełniam życiowego błędu.
Dziękujemy za wsparcie...poprosimy o jeszcze...
robiłam w laboklinie i od razu pokarmówkę (oni zaczynają od przesiewowych po wynikach przesiewowych typują czy pokarmówka czy pchły czy roztocza i takie tam blubry, po czym testują dalej i głębiej)
ja typowałam u Bigusia kurczaka, a wyszło że każde mięso może jeść do wypęku
zestaw podstawowy w laboklinie to
wołowina
jagniecina
wieprzowina
kaczka
kurczak
indyk
ziemniak
tuńczyk
łosoś
ukleja
pszenica
soja
ryż
kukurydza
jajko
mleko
jedyne 290 plus kurier
ja jestem zadowolona że zrobiłam, bo w życiu bym się nie domyśliła że ziemniak uczula moje maleństwo
alab108 pisze:dalia pisze:kotkins pisze:Dalia , a gdzie zrobiłaś te testy alergiczne kotu?
Mam wielką ochotę zrobić je Leosiowi. jakby się okazało ,że może np. jeść wołowinę...oj, byłoby cuuudnie.
Mam czasem dosyć poszukiwania ekologicznych królików, gdyby nie fakt ,że bym się w nich zapewne zakochała i nie potrafiła potraktować jak "mięso" to bym zaczęła sama hodować na mięsko dla niego!
Za 15 minut jedziemy, o 18.30 zabieg.
Bardzo się boję, mam nadzieję ,że nie popełniam życiowego błędu.
Dziękujemy za wsparcie...poprosimy o jeszcze...
robiłam w laboklinie i od razu pokarmówkę (oni zaczynają od przesiewowych po wynikach przesiewowych typują czy pokarmówka czy pchły czy roztocza i takie tam blubry, po czym testują dalej i głębiej)
ja typowałam u Bigusia kurczaka, a wyszło że każde mięso może jeść do wypęku
zestaw podstawowy w laboklinie to
wołowina
jagniecina
wieprzowina
kaczka
kurczak
indyk
ziemniak
tuńczyk
łosoś
ukleja
pszenica
soja
ryż
kukurydza
jajko
mleko
jedyne 290 plus kurier
ja jestem zadowolona że zrobiłam, bo w życiu bym się nie domyśliła że ziemniak uczula moje maleństwo
Dalia, a Orijen?
koteczekanusi pisze:A jak się robi te testy - z krwi? Opisz proszę, jak wygląda cała procedura.
Poza tym, na ile jesteś pewna, że wynik jest dobry. Ja kiedyś chciałam zrobić maliźnie, ale wet powiedział, że u kotów testów alergicznych robić nie warto, bo nie są miarodajne. I nie tylko ten jeden, bo się pytałam u większej ilości.
kotkins pisze:Skąd u Leosia fragmenty zębów w łukach podniebiennych??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 158 gości