Caragh pisze:Ojej, Slicznotko, wszystkiego najpsiejszego

hanelka pisze:Dla Choco

NITKA/KARINKA pisze:
Wszystkiego najlepszego Czekoladko !
Chocusia bardzo Wszystkim dziękuje za życzenia
i bawi się dalej

MaryLux pisze:Chocusiu, nie zjedz mnie!
Tak, Ksieżniczka faktycznie podczas zabawy bywa groźna i przestaje panować nad siłą swoich zębów i mogłaby dziabnąć ze szczęścia i radości ....
W ten sposób jakiś czas temu skończyła się nasza wspólna zabawa freesbie - jestem za niska a ona skacze baaardzo wysoko i zahaczyła mnie dość mocno o pierś... Piłeczki ani patyka mnie też nie oddaje

Wojtkowi i Krzysiowi tak
Minął kolejny tydzień.
Po bardzo małej aktywności przypuszczam, że dla Was też był bardzo trudny służbowo….
U mnie różnie – albo spiętrzenie albo chwila luzu…
W domu jak zwykle spiętrzenie kulinarne, wieczorem padam albo usypia mnie „maluszek”…
….
Teraz mam bojowe zadanie… i wielką tremę - w poniedziałek biorę udział w warsztatach w pracy u TZ… mam przygotować posiłki (obiad + kolacja) dla jeszcze nie wiadomo jak licznej grupy… może około 15 …. Czas zrobić zakupy…
Szarlotka też zamówiona…
Na sprzęcie nie wiadomo jakim – jedno co wiem – tam są płyty grzewcze –
czy wiecie jak się na nich gotuje?
….
Zapraszam na wątki konkursowe, które prowadzę i do akcji w których bierzemy udział a także
do zaglądania na moje wydarzenia i wpisywania komentarzy -moim starym "konkursowym" wydarzeniu na FB
AKCJE dla zwierząt RÓŻNE! Była Akcja tona, nakarmpsa z tablica
https://www.facebook.com/events/1742903 ... tif_t=like napisałam o tym już dawno... widzę tylko kliknięcia "lubię to" ale nikt się też nie dopisuje... - może już nie ma tej możliwości. –
-I dołączenie i dopisywanie się na nowym, które utworzyłam - rodzaj bliźniaczego do tego który prowadziłam dawniej i do tego wątka!!
KONKURSY I AKCJE DLA ZWIERZĄT Karmimypsiaki i inne podobne!
https://www.facebook.com/events/1486214588321434/Może teraz ktoś nowy dołączy, zauważy te akcje i zaprosi znajomych ale z wiadomością do nich prywatnie - wydarzeń jest teraz tak dużo, że przestajemy je widzieć... ja też bez pw często nie zauważam, że ktoś mnie gdzieś zaprosił…
Miłego spokojnego i zdrowego chociaż jak już widać od rana deszczowego weeckendu i udanego wypoczynku bo ktoś może też będzie mógł go sobie przedłużyć chociaż przypuszczam, że nie wszyscy
ZA WSZYSTKO ZA WSZYSTKICH BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI
Pozdrawiam Ewa7Choco&Nero