Wiem, że Małgosia wzięłaby wszystko możliwe pod uwagę, bo jest przytomna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip pisze:Na szczęście pani doktor jest bardzo wyrozumiała i obdarzona poczuciem humoru. Zresztą przeprosiłam.
Rogówka jest w porządku, natomiast śluzówka paskudna. Najprawdopodobniej uszkodzona mechanicznie, wychodzi mi tylko Groch. Antoś miał dobrze przepłukane oczko, potem wetka polała mu oczko czymś, co w zetknięciu z okiem zrobiło się zielone.
No i dostał kropelki do domu, jeszcze nie miałam jak wykupić, jakieś na F, ale przeczytać recepte wypisywaną przez stażystkę to mistrzostwo świata. I tym mam kropić Antosiowi trzy razy dziennie.
Antolek jeszcze spokojniutki, taki apatyczny, jeszcze ucieka na drapaczek, ale już jakby częściej z niego schodzi.
No i coś zjadł.
I się napił.
Zaryzykowałam podanie mu dziś odrobaczacza, nie wymiotował już, więc niech to cholerstwo z niego jak najszybciej zniknie.
kocurzyca41 pisze:Cześc Vipki...Zdrowiejcie szybko...
vip pisze:kocurzyca41 pisze:Cześc Vipki...Zdrowiejcie szybko...
Cześć, Reniu.
I Ty nam zdrowiej szybciutko.
smarti pisze:ok ,postaram się.
wynika że rogówka nie uszkodzona ale jak możesz,jeśli Ci p.dr.tego nie powiedziała to zadzwoń jutro wcześniej i zapytaj abym mogła powiedzieć.
i podaj mi nr na pw![]()
myślę że jeśli Floxal nie pomógł to pewnie będzie trzeba vigamoxem a wcześniej difadolem-wtedy to jest kwestia 4-5 dni ale kropelki to kolejne 40-50 zł
kwinta pisze:Trzymaj się Małgosiu, przytulam Ciebie, biednego Antosia i wszystkie pozostałe czworonożne![]()
Spokojnej nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alcina i 20 gości