Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:Wrócilismy do domku , prosto ze szkoly poszlismy na plac zabaw, a pozniej do sklepu bo zglodnielismy .Kupilismy takie kotlety mieska na chamburgery , serek w plasterkach i buleczki chamburgerowe i ulubione chrupki mojego TŻ
Dziś na Światowy Dzień Zwierząt zakupiliśmy z Maciejem prezenty dla Złosia
taką niebieska piłeczkę
oraz taka szaszetkę http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6631
oba dary zostały łąskawie przyjęte ^^
Lila84 pisze:a ja z tego święta kupiłam rc kitten 400g+400g, saszetke miamiora dla kociat i żwirek super benek lawendowy zbrylający coby po tych łakociach sprzątnąć lepiej srake Baśki
saintpaulia pisze:U nas betonit się nie przyjął. Gaja jak była maleńka chciała go jeść, więc natychmiast przeszliśmy na CB i teraz innego niż drewniany bym już nie chciała.
Nazir z okazji Dnia Zwierząt dostał spacer na szlekach na podwórko. Szła pani z dużym pieskiem, który go oszczekał. Pani do pieska "nie szczekaj bo kotek się przestraszy". A Naz zaczął ciągnąć by obejrzeć pieska, nie straszne mu było szczekanie.
Suńki dostały kilka forlików, bo dawno nie jadły, nie jest to bowiem najwartościowsze jedzenie, choć strasznie lubią.
Gajka i Prima dostały to, że im łebków nie pourywałam, a doprowadzały mnie wczoraj do pasji. Brawusia dostała duuuużo miziania i swoje ukochane żelki.
Miłego dnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1427 gości