vailet pisze:Jak tylko jutro zobaczę moda wątek i bazarek będzie zamknięty.Osoby z bazarku na PW dostaną skany dzisiejszych wyników i RTG,a Wam nic do tego.Dziękuję za przegonienie mnie z forum.To dobry pomysł.Chciałam zamknąć dziś.Nie ma moda.Dobranoc wszystkim którzy się nie znają.Iza wywalona z FB nic już nie zobaczysz.Mam zapalenie płuc.O Bejbi nie napiszę, nic Wam do tego.aga9955 nawet Cię rozumiem,ale reszty nie.Pastę diarsanyl wet zakazał podawać.No i kto miał rację?Który wet?
Vailet czyli jednak nie przez forum jestes chora? No w każdym razie to byłby pierszy przypadek takiego zapalenia płuc..
Nie pisz, że ktokolwiek Cię przegonił z forum bo to ewidentne wymysły. Wszyscy chcemy Ci pomóc, z tym , że niktórzy nie wklejają obrazków ale oferują konkretna pomoc.Pisałaś kiedys, że nie masz wyjścia z Bejbi bo nikt nie weźmie od Ciebie takiego kota. Już wiesz i my również, że to nieprawda i kot może znaleść inny dom i leczenie. Nie chcesz. Bejbi trzeba koniecznie wysterylizować, kiedy bedziesz miała na to fundusze? Wiesz co ona teraz przezywa? Kot prawdopodobnie nie ma zaleczonych lamblii, bo leczenie fenbendazolem było jednokrotne, lambli sie tak nie leczy. Zaraz Bejbi bedzie miała ropomacicze z powodu tej rujki, kiedy nam o tym oznajmisz z żle ukrywaną radością?
Ucieczką z fotum dajesz dowód, że nasze podejrzenia są słuszne. uciekasz, bo nie otrzymujesz tego na czym Ci zależy: zainteresowaniei bycie w centrum uwagi z powodu posiadania TAK CHOREGO KOTA.Tylko na tym Ci zależy i na niczym więcej. To nie pierwszy Twój kot który tak kończy....Jak mi żal Bejbi, dlaczego nie potrafisz sie przełamać i pozwolić jej wyzdrowieć?
No przecież o tej paście -dziewczyny też pisały żebyś NIE podawała, bo przeciwdziała biegunkom. To one pierwsze miały rację...
Nie rozumiesz co piszemy- chyba naprawdę nie rozumiesz...