MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 29, 2012 0:37 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

[quote="wiesiaczek1"]dzięki za te wspaniałe wpisy, róbmy swoje, ja mieszkam sama więc mogę sobie pozwolic na więcej,
mój znaleziony wczoraj kotek przegrał, nie było szans, odszedł za TM, o tyle mi lżej, że nie konał pod krzakiem,
ale znowu ten ból przez chwilę, ten ścisk w gardle ... nie do wytrzymania,
:oops:[/quote

Spij koteczku, juz Cie nic nie boli. Ten swiat jest okropny....
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Sob wrz 29, 2012 17:40 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Obrazek
na poprawienie humorów :)
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Od: Sob sie 11, 2012 15:20

Post » Sob wrz 29, 2012 17:45 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

miło patrzeć na Mieciulę, on ma takie mądre spojrzenie :lol:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Sob wrz 29, 2012 17:47 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Obrazek
oczka mam już prawie takie same :)
dr Cichocki- niesamowity specjalista w swoim fachu!!! jak byliśmy Z Mietkiem u Niego, to czekał też na kontrolę dalmatyńczyk z PRZESZCZEPIONYM okiem!!! trzeba było się mocno przyjrzeć żeby zobaczyć różnicę....- pies widział na to oko, ale nie zagłębiałam się w rozmowę z właścicielką jak ta stwierdziła że nie cierpi kotów bo skaczą po blatach....
no cóż... są ludzie i parapety...
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Sob wrz 29, 2012 17:50 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

ludzie - blaty :evil:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Sob wrz 29, 2012 17:53 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciulku, jesteś cudowny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 29, 2012 18:14 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Psy gdyby mogły też by skakały po stołach, ale to niższa forma inteligencji:D Jak można nie libić kotów? Pffff.

Mietek powala na kolana! Jest absolutnie piękny:) Szok:) Masz rękę do odpicowywania futer:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Sob wrz 29, 2012 18:23 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciu ja wymiękam jak na Ciebie patrzę :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

lula11 pisze: ale też nie krzywdzi go

no właśnie ,nigdy nie wiadomo jak zareaguje rezydentka,rezydent
MOja Miśka w czasie tej "próby" kiedyś właśnie atakowała,syczała,dostawała głupawki,dobrze,ze nie wpadliśmy na pomysł próby zostawienia ich samych,potem po całej akcji ze dwa dni zalewała mieszkanie ze stresu.Niestety nieraz mimo najszczerszych chęci nie zawsze wychodzi
Tu koło nas kociaki naokoło są karmione,na razie na swojej drodze nie spotkałam biedy,modlę się ,zebym nie spotkała,bo nie wiem co bym zrobiła,na pewno w jakiś sposób bym się załamała chyba :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 29, 2012 20:22 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Tu koło nas kociaki naokoło są karmione,na razie na swojej drodze nie spotkałam biedy,modlę się ,żebym nie spotkała,bo nie wiem co bym zrobiła,na pewno w jakiś sposób bym się załamała chyba :([/size]
[/quote]

ja też się modliłam, dlatego wszystkie kotki które spotykałam na swojej drodze sterylizowałam, ale i tak dołączyła jedna dzikuska i urodziła małe, jeden przeżył tylko, ten którego złapałam, chuda, zapchlona i ze świerzbowcem bida, przecież nie mogłam go tam zostawić. Tak samo ty byś zrobiła.
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Sob wrz 29, 2012 20:27 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Tym sposobem ja mam swoją trójkę.
Szkoda, że inni ludzie nie są wrażliwsi na krzywdę.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Sob wrz 29, 2012 20:40 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

zouzetka pisze:Obrazek
na poprawienie humorów :)

Az sie poplakalam ... oczywiscie z radosci !!! Miecio CUDNY i taki szczesliwy.
Dla takich chwil dostaje sily, zeby ratowac nastepne bidy.

Zdjecie cudowne :1luvu: :1luvu:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Sob wrz 29, 2012 21:02 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

WeraW pisze:
Mietek powala na kolana! Jest absolutnie piękny:) Szok:) Masz rękę do odpicowywania futer:)

to tylko JEGO zasługa że daje się szczotkować na 'mokro' chociaż czasami dostaje głupawki i bierze go na zabawe i najchętniej gonił by szczotkę :D głowa do niedawna była żółta, bo nie dał sobie wpuścić żelu do uszu, wysmyknął mi się, więc wylądował na całej głowie :) a tak to tylko przy jedzeniu najlepiej GO czesać i odpicowywać : :ryk:
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Post » Sob wrz 29, 2012 21:09 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Piękny i mądry :D Mieciu, kocham cię :1luvu: :oops:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 29, 2012 21:27 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciu co zdjęcie to piękniejszy, ma super wizażystkę :)
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Sob wrz 29, 2012 22:12 Re: MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!

Mieciulku :1luvu: Ślicznie wygladasz :1luvu:
Widać bardzo dobrze Ci w swoim domku!

Clean

Od: Nie lut 12, 2012 18:14

[poprzednia][następna]