PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 19:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Zareklamuję się tutaj, a co mi tam...

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4486923
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:39 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A żebys wiedziała :mrgreen: !
Trzy godziny stałam pod domem jak debil jaki, zmarzłam jak goowno w przeręblu i tyle.
To mnie zmogło :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lis 21, 2011 19:41 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:A żebys wiedziała :mrgreen: !
Trzy godziny stałam pod domem jak debil jaki, zmarzłam jak goowno w przeręblu i tyle.
To mnie zmogło :evil: .

A po co stałaś jak debil?
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:43 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bo jak jeszcze gorszy debil kluczy sobie nie wzięłam :!: :evil:
Nikogo nie było, dziewczyny nie mogły tak nagle się zjawić, no to stałam.
Aga, telefon mi się ładuje, zadzwoń o jakiej ósmej...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lis 21, 2011 19:45 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Bo jak jeszcze gorszy debil kluczy sobie nie wzięłam :!: :evil:
Nikogo nie było, dziewczyny nie mogły tak nagle się zjawić, no to stałam.
Aga, telefon mi się ładuje, zadzwoń o jakiej ósmej...

Okej, to wyjaśnię co to za esemes był...

a teraz jeszcze 2 pary kozaczków po Młodym, no i jedne Najeczki i mam luzik. Wtedy biorę się za prezentację. I cały czas myślę nad ogłoszeniami ;/
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:49 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ze spraw bieżących- dziś nareszcie przyszła książeczka Alusia.
Słuchajcie, jak to jest z tym odrobaczaniem?
Koty wychodzace raz na 3 miesiące, tak?
A niewychodzące co pół roku, tak?
Czy to jest jakoś inaczej?

vip

Post » Pon lis 21, 2011 19:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Ze spraw bieżących- dziś nareszcie przyszła książeczka Alusia.
Słuchajcie, jak to jest z tym odrobaczaniem?
Koty wychodzace raz na 3 miesiące, tak?
A niewychodzące co pół roku, tak?
Czy to jest jakoś inaczej?

Tak jak mówisz.

I kiedy szczepiony i jaką szczepionką?

Wyniki testów są?
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 19:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Nie, koty niewychodzące też częściej - chyba, że chcecie mieć np. glisty.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 21, 2011 20:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Testów nie ma, wpis w książeczce dotyczący szczepień:
na wirusowe zapalenie nosa i tchawicy, kalci i pp- strasznie nabazgrane, więc z góry przepraszam, jak sie mylę, nobivac i tricat.
Poza tym Alutek odrobaczany był ostatnio 30 października 2010 roku 8O .
Vetminthem 8O .

vip

Post » Pon lis 21, 2011 20:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Testów nie ma, wpis w książeczce dotyczący szczepień:
na wirusowe zapalenie nosa i tchawicy, kalci i pp- strasznie nabazgrane, więc z góry przepraszam, jak sie mylę, nobivac i tricat.
Poza tym Alutek odrobaczany był ostatnio 30 października 2010 roku 8O .
Vetminthem 8O .

No to musisz teraz odrobaczyć WSZYSTKICH domowników.....

Nie zazdraszczam...
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 20:06 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

I tak miałam odrobaczać, tylko przez tą chorobę Wiktora zwlekałam...myślałam, że mu się uda i wszystkich naraz odrobaczę...no, nieważne.
Ale jak można trzymać dorosłego kota bez odrobaczania rok cały 8O ?
Ja to tego pilnuję, dzieci mam...no i kotom szkodzą robale.

vip

Post » Pon lis 21, 2011 20:09 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:I tak miałam odrobaczać, tylko przez tą chorobę Wiktora zwlekałam...myślałam, że mu się uda i wszystkich naraz odrobaczę...no, nieważne.
Ale jak można trzymać dorosłego kota bez odrobaczania rok cały 8O ?
Ja to tego pilnuję, dzieci mam...no i kotom szkodzą robale.

Widocznie pani lubiła robale...

Ludzie mają mylne przekonanie, że nie ma pasożytów jak koty siedzą w domu, albo jak w kupie nic się nie rusza :evil:
najszczesliwsza

Post » Pon lis 21, 2011 20:09 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Możliwe. że był odrobaczany, tylko nie wpisano do książeczki (tabletkami kupowanymi na wynos). Ja odrobaczałam mnóstwo razy bez wpisywania
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lis 21, 2011 20:10 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja, za radą wetki, kupiłam Vermox - to dla ludzi na robale.
Mogę podesłać po tabletce :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]