Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:Witam wszystkichwróciłam...od przesłodkiej zaprzyjaźnionej kici
, która w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszą tricolorką niż na zdjęciach
przecudna kicia, a jak suuuuper Duża!!!
nawet mnie koty zbytnio nie wąchały po powrocie, jedynie Maniutek rozpłaszczyła się w torbie podróżnej![]()
koteczki moje zostały z Młodym Dużym, który nakarmił je do granic możliwościbo jego zdaniem nie trzeba kotkom ograniczać żarełka...
![]()
wizyta była bardzo przyjemna, czas upłynął za szybko, ale też tęsknota za moimi futerkami dawała już znać![]()
Coco nie odstępuje mnie na krok- ona naprawdę bardzo nie lubi jak mnie nie ma w domu, reszta jakoś sobie poradziła i nawet żadnych fochów nie było
ninakiler pisze:Przepraszam...
Mam taka małą prośbę...
Dotyczy facebookowych forumowiczów... Nasza Kocia Arka Noego potrzebuje troszkę rozgłosu, czy możecie wejść i udostępnić jakiś album z kociakami do adopcji Bardzo byłabym wdzięczna...
Tutaj link do Kociej Arki Noego (zarejestrowany jako użytkownik, nie jako strona, więc można dołączyć do znajomych )
http://www.facebook.com/kociaarkanoego# ... ?sk=photos
Gdyby cos nie działało to proszę o info... Po kliknięciu na link trzeba się zalogować na swoje konto i powinno od razu przekierować na naszą stronkę...
Jeszcze raz bardzo proszę o jakiekolwiek wsparcie...
zawsze, z miłą chęcią
dinzoo pisze:tak mi się wydaje
Mania
dinzoo pisze:chętna do odwiedzin i niebojąca się kontenerka to zawsze jest Coco![]()
ale jej by zaprzyjaźniona tricolorka nie zdzierżyła![]()
Maniutka
dinzoo pisze:Coco jest taką domową wredotą i zaczepialską![]()
ona kocha tylko mnie
ninakiler pisze:dinzoo pisze:Coco jest taką domową wredotą i zaczepialską![]()
ona kocha tylko mnie
ale skoro kocha to jest wcale taką wredotą
vailet pisze:
Hellou Duża i cztery kocie baby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1009 gości