Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:kamari pisze:Znaczy, mało sypiesz![]()
Najważniejsze, że ma apetytpewnie przed zabiegiem musiałaś go przetrzymać na czczo plus godziny narkozy i budzenia...rudasek pewnie głodny jak wilk, co jest bardzo zdrowym objawem
od 19 wczoraj a sory przed wczoraj bo juz po polocy byl na glodzie, a raczej byli bo nie bawlam sie w karmienie jednego , rano jedynie udalo mi sie przemycic troszke karmy Toffikowi do wc jak sie mylam
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:kamari pisze:Znaczy, mało sypiesz![]()
Najważniejsze, że ma apetytpewnie przed zabiegiem musiałaś go przetrzymać na czczo plus godziny narkozy i budzenia...rudasek pewnie głodny jak wilk, co jest bardzo zdrowym objawem
od 19 wczoraj a sory przed wczoraj bo juz po polocy byl na glodzie, a raczej byli bo nie bawlam sie w karmienie jednego , rano jedynie udalo mi sie przemycic troszke karmy Toffikowi do wc jak sie mylam
Biedny chłopak tak długo nie jadł![]()
Duffy przed sterylką najadła się witaminek (nie wiem gdzie je dorwała) a po zabiegu jak przyszła do domu to chwiejnym krokiem pomaszerowała do misek z suchym i z pysiem w jednej misce zasnęla
bulba pisze:Doberek Karolku popołudniowo![]()
Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Doberek Karolku popołudniowo![]()
Doberek - gdzies ty była jak cie nie było![]()
bulba pisze:Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Doberek Karolku popołudniowo![]()
A w gości musielim pojechać z samego rańca. Niedawno wrócilim.
Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Doberek Karolku popołudniowo![]()
A w gości musielim pojechać z samego rańca. Niedawno wrócilim.
a mnie juz o zdrade stanu dzis posądzono
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości