puszatek pisze:vip0 pisze:puszatek pisze:ja jestemdopiero wróciłam bo mój dzieć pojechał...do Krakowa...
A co on tam Basiu robił będzie?
była w Dębicy,,,wraca przez Krakówtzn już jedzie do Warszawy...łaskawczyni
Aaaa, to jest dzieć pci żeńskiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:vip0 pisze:puszatek pisze:ja jestemdopiero wróciłam bo mój dzieć pojechał...do Krakowa...
kotx2 pisze:witajcie
vip0 pisze:puszatek pisze:vip0 pisze:puszatek pisze:ja jestemdopiero wróciłam bo mój dzieć pojechał...do Krakowa...
Aaaa, to jest dzieć pci żeńskiej![]()
puszatek pisze:szkoda nerw na ...wiadomy wątek... choć wczoraj podobał mi się post kamari
o mówieniu...jednym głosem
vip0 pisze:puszatek pisze:szkoda nerw na ...wiadomy wątek... choć wczoraj podobał mi się post kamari
Ja tez podczytywałam, ale mi się znudziło...za dużo tego i nic tam już zrozumieć nie można...a o kotach tam mało...
rapsodia82 pisze:Gosieńko, o kotach jest na szczęście oddzielny wątek, który czasem niektórzy trochę zaśmiecą, ale na szczęście "esencja" siedzi tylko na jednym![]()
Podziwiam stronkęDzielna jesteś kobieto!
puszatek pisze:o tak masz rację...o kotach mało, jedno co się dowiedziałam to, że kota nie ma tam gdzie był...
Małgosiu jak Twój komputerkiedy będziesz miała
kotx2 pisze:vip0 pisze:puszatek pisze:szkoda nerw na ...wiadomy wątek... choć wczoraj podobał mi się post kamari
Ja tez podczytywałam, ale mi się znudziło...za dużo tego i nic tam już zrozumieć nie można...a o kotach tam mało...
zgadzam się,nihil novi tylko plucie
rapsodia82 pisze:Gosieńko, o kotach jest na szczęście oddzielny wątek, który czasem niektórzy trochę zaśmiecą, ale na szczęście "esencja" siedzi tylko na jednym![]()
rapsodia82 pisze:rapsodia82 pisze:Gosieńko, o kotach jest na szczęście oddzielny wątek, który czasem niektórzy trochę zaśmiecą, ale na szczęście "esencja" siedzi tylko na jednym![]()
Bardziej chodziło mi o inicjatywę, że rozszerzasz działalność![]()
No, ale niech będzie, stronka też fajnaŻeby nie było, że Krzyśka nie lubię
puszatek pisze:jest maleńka nadzieja, że moja zastraszona Pchełka będzie miała domek...
bardzo proszę o kciuki aby się udało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1530 gości