O widzę, że mój błąd poprawiłaś, jak przeczytałam "dresiarz" przez sz to sama zaczęłam się zastanawiać co ja napisałam
Jak widzę błąd, to machinalnie poprawiam, co wcale nie znaczy, że sama błędów nie robię

Wszak to ludzka rzecz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
O widzę, że mój błąd poprawiłaś, jak przeczytałam "dresiarz" przez sz to sama zaczęłam się zastanawiać co ja napisałam
JoasiaS pisze:O widzę, że mój błąd poprawiłaś, jak przeczytałam "dresiarz" przez sz to sama zaczęłam się zastanawiać co ja napisałam
Jak widzę błąd, to machinalnie poprawiam, co wcale nie znaczy, że sama błędów nie robię
Wszak to ludzka rzecz
AgaPap pisze:JoasiaS pisze:O widzę, że mój błąd poprawiłaś, jak przeczytałam "dresiarz" przez sz to sama zaczęłam się zastanawiać co ja napisałam
Wszak to ludzka rzecz
A ja właśnie nigdy nie miałam z tym problemów, jakoś tak nie robiłam, a ostatnio zauważam, że robię więcej. Starość, pani, starość się kłania i umysł już nie ten
Widocznie coś w tym jest, dziecko mnie ostatnio ciągle powtarza jaka stara już jestem
olaxiss pisze:A moja Kropa dzielnie zaganiała do domu przerażonego zaskrońca
indianeczka pisze:Witaj Joasiu w upalny wieczór
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1417 gości