Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tess 1610 pisze:Bejbi jest naprawdę ślicznai taka chora,to jest niesprawiedliwe!!!koty w ogóle nie powinny chorować na nic!!!Po stracie Sajgutka czuję się tak,jakby ktoś mi kawałek serca wyrwał,nie mogę się pogodzić z jego odejściem,mimo,że mam dwa futrzaczki,ale on był WYJĄTKOWY!!!!!ucałuj Bejbisię ode mnie,zdrówka dla niej duuuużo!!
Tess 1610 pisze:Jak moje miały grzyba,to też latałam od weta do weta,żaden nie wydał mi się kompetentny,weci się na mnie poobrażali ale wreszcie trafiłam do takiego,który mi je z grzyba wyciągnął
Tess 1610 pisze:Dokładnie,ja też trafiałam na wetów,którym tylko kasa była w głowie a nie tam jakiś chory kotszkoda tylko,że za ignorancję niektórych musi zapłacić kot!życiem,niestety!!!
gdzieś na forum czytałam,że wet mówił"kot może nie jeść przez dwa tygodnie"no w pale się nie mieści
![]()
![]()
kalair pisze:Witaj Bejbusiu!
ewar pisze:Vailet, dałabym Bejbi spokój.Zmieniasz jej karmę, dajesz jakieś leki, preparaty..itd.Daj tej kotce szansę, odstaw wszystko, skoro i tak nie skutkuje, po co więc ją truć?
Conchita pisze:Vailet, można dawać karmy na biegunke i przez całe życie, jeśli Kotu służy. Ewar dobrze radzi - zdecyduj sie na jedna karmę, odstaw leki. Najpierw zobacz, co skutkuje.
vailet pisze:kalair pisze:Witaj Bejbusiu!
Witaj kalairznowu coś się dzieje bo laksa i troszkę krwi
Bejbi schowała się w tunelu.Widocznie ją boli.Była moja matka i widziała Bejbi.Powiedziała że teraz już wygląda bardziej z podobieństwa do persa bo ma okrąglejszą głowę i grubszy ogon no i kolorem tri była zachwycona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 83 gości