3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 24, 2012 8:42 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Lolka w pralce, aaa

Georg-inia pisze: ...a skarpetki dostają nóżek. Mało nóżek! one chyba mają prywatne raki i małe czekaniki, bo znajduję je na w różnych miejscach i na różnych wysokościach. Nawet wpychanie ich na dzień pod poduszkę nie pomaga.

przybij je gwoździami do prześcieradła

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro paź 24, 2012 8:49 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Lolka w pralce, aaa

pozytywka pisze:
Georg-inia pisze: ...a skarpetki dostają nóżek. Mało nóżek! one chyba mają prywatne raki i małe czekaniki, bo znajduję je na w różnych miejscach i na różnych wysokościach. Nawet wpychanie ich na dzień pod poduszkę nie pomaga.

przybij je gwoździami do prześcieradła

i zniknie cały materac? :strach: Gabryś namiętnie na nim uprawia wspinaczkę poziomą, jak mu małe pomogą to będziemy spać na podłodze :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro paź 24, 2012 8:51 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

no to przerób na kolczyki
noca na stopach, w ciągu dnia w uszach
jest to jakieś rozwiązanie
z naciskiem na "jakieś"
:twisted:

pozytywka

Post » Śro paź 24, 2012 9:35 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

pozytywka pisze:no to przerób na kolczyki
noca na stopach, w ciągu dnia w uszach
jest to jakieś rozwiązanie
z naciskiem na "jakieś"
:twisted:

bardzo jakieś :twisted: zwłaszcza, że to skarpetunie z takiego miłego, pluszowego czegoś. Mało mam ciuchów do takiej biżuterii pasujących :twisted:

Georg-inia

Post » Śro paź 24, 2012 9:36 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

nie myśl schematycznie
wyznaczaj trendy!
:mrgreen:

pozytywka

Post » Śro paź 24, 2012 14:17 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

O jeżu, wobraziłam sobie Inę choc jej wcale nie znam z wiszacymi smaetnie na uszach skarpetami z włóczki bucle w kolorze chyba prawie rózowym. ide do domu ... :ryk:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro paź 24, 2012 14:19 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

nie wisiałyby jej smętnie, tylko buńczucznie
względnie dziarsko
oraz zawadiacko

pozytywka

Post » Czw paź 25, 2012 7:38 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

Nie ma to wpaść tutaj od rana, cała jestem uchachana (że sobie tak z częstochowska pozwolę).
Mam jeszcze pomysł na skarpetkowe mantylki na dzień, ale w tym celu trzeba paluchem dziurę w skarpecie popełnić :wink:

Inga, pocieszyłaś mnie tymi kocimi awanturkami związanymi z zamknięciem wybiegu :oops: U mnie to samo się rozgrywa :twisted: :roll: :twisted:
Padalec ze mnie straszny skoro pocieszają mnie niepokoje u Was :strach: Składam samokrytykę, obiecuję poprawę, ale i tak czuję się na duchu podniesiona - w kupie raźniej :mrgreen:

Buziole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 25, 2012 7:47 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

Inga! Dawaj te saketki do mnie! Ja teraz robię zabawki ze skarpetek - niedługo się pojawią na bazarku. Zabawkę z Twoich osobistych sprzedamy za podwójna cenę :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw paź 25, 2012 12:36 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Zima idzie, koty dużo jedz

CoolCaty pisze:Inga! Dawaj te saketki do mnie! Ja teraz robię zabawki ze skarpetek - niedługo się pojawią na bazarku. Zabawkę z Twoich osobistych sprzedamy za podwójna cenę :mrgreen:

kiedy Wiesiek je ufarbował na brudny róż, co przy ich swoistych cętkach nie zrobiło im dobrze na wizerunek :twisted:

już pisałam dziś o tym, ale nie u siebie. Więc się powtórzę i proszę się nade mną poużalać :twisted:

najpierw rano chciałam otworzyć szafę. Podchodzę do niej, a tam jakieś takie kleiste dźwięki spod stóp mi dochodzą. Plask, plask, śśśśślip. Podłoga mokra, ktoś się zlał. :twisted: lecę po ręczniczki papierzane i mokrą ścierę. Jakoś niewiele tych sików jak na Lolę, ale zasadniczo mi ta ilość nie przeszkadza :roll:
Wyjęłam sobie bluzeczkę zaplanowaną na dzisiejszą kreację pracową. Ubieram się, zakładam jeansy - coś nie tak. Mokre na tyłku. Leżały na krześle... zdejmuję, poddaję badaniom organoleptycznym - wonieją moczem. Lolka raczej nie wspina się na krzesło, żeby z góry olać cały dom. Znaczy - któryś z kotów. Spodnie do pralki, wyciągam inne. Zakładam bluzkę. Co to jest to na przodzie? Siki z pewnością nie, bo primo bluzka była w szafie, secundo prosto po praniu, tertio nie śmierdzi. Oookeeej, posiadam jeszcze inne bluzki.
Kuchnia, śniadanko. Podgrzałam mleko w garnku, nasypałam sobie na talerz plewki , zalałam. Dobrze, że nie poszłam z tym talerzem do pokoju... pierwsza łyżka i odruch wymiotny. Cholerne mleko skisło. Czemu? jak? przecież to uhate, ma termin do za sto lat! Śniadanie ląduje w muszli klozetowej.
Co ja będę jeść? wyciągnęłam sobie z lodówki serek homo, otworzyłam, postawiłam na stole, a łyżeczka? jak wróciłam do pokoju dzierżąc łyżeczkę Georg już upaciany na waniliowo zlizywał serek z narzuty na kanapie :crying:
Przed samym wyjściem do pracy Gabryś strzelił serię kichów. Przy ostatnim strzale wykichnął gluta. Przeziębił się pewnie.

Siedzę w pracy i boję się iść do domu. A jeszcze dziś Stasio do weta :strach:

Georg-inia

Post » Czw paź 25, 2012 12:43 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Czynasty piątek czy co?

:strach: o litości ... od dziś nie narzekam :mrgreen: i wedle życzenia użalam się całościowo nad losem Twym :twisted:
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Czw paź 25, 2012 12:44 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Czynasty piątek czy co?

o, dużo ciekawiej :D
u mnie to jednak poskąpiłaś szczegółów :twisted:
ale, jak już napisałam - poza zasikanymi spodniami, to jednak standard - sama przyznasz
nie miałabyś wewnętrznego niepokoju, gdyby nigdzie nie było nalane, żaden paw nie czekał w kącie, aż na niego nadepniesz, gdyby wszystko w domu nadawało się do spożycia i/lub założenia na siebie - nie obawiałabyś się, ze oto, nie wiedząc kiedy, przeniosłaś się na łono Abrahama?
Przecież stany idealne nie zdarzają się w naszej rzeczywistości :twisted:

pozytywka

Post » Czw paź 25, 2012 13:03 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Czynasty piątek czy co?

pozytywka pisze:...gdyby nigdzie nie było nalane, żaden paw nie czekał w kącie, aż na niego nadepniesz, gdyby wszystko w domu nadawało się do spożycia i/lub założenia na siebie - nie obawiałabyś się, ze oto, nie wiedząc kiedy, przeniosłaś się na łono Abrahama?

nie, nie obawiałabym się. Raczej przepełniałaby mnie stanowcza pewność :roll: a żyłam sobie kiedyś spokojnie: jeździłam na wakacje i weekendy, miałam nie zniszczone ciuchy, meble i tekstylia domowe, nie żywiłam się sierścią, spałam w czystej pościeli w wygodnej pozycji i nie musiałam zamiatać fafnaście razy dziennie rozsypanego żwirku... zdaje się, że to czyściec.

Georg-inia

Post » Czw paź 25, 2012 13:04 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Czynasty piątek czy co?

skoro teraz ciągle coś czyścisz
to pewnikiem Czyściec :twisted:

pozytywka

Post » Czw paź 25, 2012 13:07 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Czynasty piątek czy co?

a wystarczyłoby koty wynieść na działkę :ok:
ja nie mogę :evil: bo Młoda czuwa :evil:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]