Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 29, 2012 10:41 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

http://animalia.pl/sklep.php?firma=Orij ... t=0&kat=38
Nie jest najtańsza, ale jest syta, i nie jedzą tak dużo jak np Royala...

Mroczasty dzisiaj z rana nie zwiał, kiedy przechodziłam obok niego, kiedy jadł :D
Wraca mi nadzieja na oswojenie tego czarnulca!
Fasolko, a ty już nie powinnaś się wahać wskakiwać do Dużych do łóżka! :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sty 29, 2012 10:46 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien jak Mroczek reaguje na kocimiętke?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie sty 29, 2012 11:11 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

iwcia pisze:caldien jak Mroczek reaguje na kocimiętke?

Nie reaguje zanadto. Próbowałam kupnej ze sklepu, kupnej wysuszonej od maiuowiczki, psikacza... Powącha ale szału nie ma :roll:
Badylek szaleje za zapachem ziołowych tabletek uspokajających, ale Mroczek te też mniej lub bardziej zignorował....
Narkoman z Czarnula żaden :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Nie sty 29, 2012 13:13 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Moje Frania i Pralcia lubią sobie "chlapnąć" herbatkę vitax antystresową. Naprawdę. Dużo nie wypiją, ale lubią. Może spróbuj? Do kupienia w spożywczych, zaparzam i studzę. Polewam do małej miseczki :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 29, 2012 13:14 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:

Nie reaguje zanadto. Próbowałam kupnej ze sklepu, kupnej wysuszonej od maiuowiczki, psikacza... Powącha ale szału nie ma :roll:
Badylek szaleje za zapachem ziołowych tabletek uspokajających, ale Mroczek te też mniej lub bardziej zignorował....

Sporo kotów szaleje za oliwkami.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sty 29, 2012 16:40 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:

A na krople walerianowe?

Gdyby reagował na coś w płynie to można by go próbować przyzwyczajać do dotyku futerka na odległość, ale jak nie reaguje na nic to będzie trudno :?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie sty 29, 2012 17:26 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

A zatem najbliższe zakupy: herbatka, oliwki i krople walerianowe! :ok:
Wojna oswojeniowa Ja vs Czarnul musi w końcu zostać rozstrzygnięta :lol:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Nie sty 29, 2012 17:39 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 29, 2012 18:04 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:A zatem najbliższe zakupy: herbatka, oliwki i krople walerianowe! :ok:
Wojna oswojeniowa Ja vs Czarnul musi w końcu zostać rozstrzygnięta :lol:

Waleriana to kozłek lekarski, to samo jest w ziołowych tabletkach - ale na pewno tabletki śmierdzą mniej :wink:
Jak chcesz spróbować waleriany, to nie przedawkuj przypadkiem. Mialam kiedyś uzależnionego od waleriany kota. Jak zwęszył, a nie dostał, robił się nieobliczalny.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sty 29, 2012 20:57 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

A te krople to zapewne dla Ciebie ciociu na uspokojenie :mrgreen:
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Nie sty 29, 2012 22:06 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Może jest to jakiś pomysł, wezme sporo kropelek, pójdę spać na kilka dni i Mroczek mnie obudzi z głodu... podgryzając mi pięty :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon sty 30, 2012 9:45 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Miaudoberek poniedziałkowy :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 31, 2012 14:57 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Miaaaaudobry!
Duża właśnie zamówiła pakiet ogłoszeń dla Mroczka.
Wcześniej obcięła mi pazury! Aż na nią pomiauczałem!
Mroczek właśnie patrzy przez okno, latają jakieś ptaki, ale strasznie tam zimno, Duża mnie na chwilę na balkon wypuściła (w zamian za mękę pazurkową) i dość szybko zawróciłem do ciepłego domu. Żal mi biedaków, którzy zawrócić tak jak ja nie mogą :(
Badylek
ObrazekObrazekObrazek

caldien

[poprzednia][następna]