Tasia i Tycia - część pierwsza i z pewnością nie ostatnia

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 17, 2011 19:26 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

raz do roku, przed wielkanocą, to nawet wskazane jest sie umyć :mrgreen:

koci-koci-łapci mnie rozłożyło na łopatki :love: :love: :love:
zwróciłam się nawet z pretensjami do moich, czemu nóg nie myją i nie wystawiają do fotografowania :twisted:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie kwi 17, 2011 19:40 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

pozytywka pisze:raz do roku, przed wielkanocą, to nawet wskazane jest sie umyć :mrgreen:

zwróciłam się nawet z pretensjami do moich, czemu nóg nie myją i nie wystawiają do fotografowania :twisted:

:ryk:
Moje też nie wystawiają, a czy myją to trudno stwierdzić - oba czarnołape więc brudu nie widać :lol:
A Tycia ma przesłodkie te łapinki :1luvu:
Aha, i najpiękniejszego czarnulka mam JA :mrgreen:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie kwi 17, 2011 19:41 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

kasumi pisze:
pozytywka pisze:raz do roku, przed wielkanocą, to nawet wskazane jest sie umyć :mrgreen:

:ryk:
Moje też nie wystawiają, a czy myją to trudno stwierdzić - oba czarnołape więc brudu nie widać :lol:
A Tycia ma przesłodkie te łapinki :1luvu:
Aha, i najpiękniejszego czarnulka mam JA :mrgreen:

To ja Wam powiem, że najpiękniejsze czarne koty należą do mnie!!! Najbardziej nocą ;)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie kwi 17, 2011 20:42 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Pasibrzucho, skąd Ty bierzesz tę wspaniałę muzykę do kocich filmów?

kasumi pisze:Aha, i najpiękniejszego czarnulka mam JA :mrgreen:

Najpiękniejsza jest moja czarna 9-letnia Zuzia zwana Giselle i tu się nie ma co Moje Drogie oszukiwać 8)
Obrazek

A jeszcze mam takie drugie rok młodsze do kompletu, też z białymi łapkami i w przeciwieństwie do wyrafinowanej Giselle bez manier rzuca się na jedzenie, więc zestaw zupełnie jak T&T.
Obrazek

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon kwi 18, 2011 5:45 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Obrazek witamy

piękne zdjęcia od rana podziwiamy :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon kwi 18, 2011 5:47 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

ja znów z doskoku z podziwem dla fotek 8) "koci koci łapci" mnie zachwyca :1luvu:
cudne modelki masz, to co się dziwić :D
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pon kwi 18, 2011 8:56 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Annazoo pisze:
charm pisze:
Pasibrzucha pisze:Koci-koci łapci...

Obrazek

cudne łapeczki :1luvu:

Też się nimi zachwyciłam :)
Obgryzę je sobie w Wielkanoc ;)

To powodzenia - ciesz się, że to nie Mru bobyś już połowy twarzy nie miała :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon kwi 18, 2011 12:27 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Droga Pasibrzucho!
Ponieważ Tycia stała się na najbliższy tydzień ozdobą mojego pracowego komputera w zamian za Nemisiowego jeża - Miśka, niektórzy skwitowali to głupią miną (nie wiem czemu, bo zawsze na monitorze mam jakiegoś kota :roll: ) i stwierdzeniami typu "brzydki jest ten kot" :evil: natychmiast stanęłam w obronie godności i urody Tyciutkiej , jak lwica walcząc z przeciwnikami Tyciowej urody :twisted:

W pracy bardzo uprzejmie traktuję posiadaczy kotów, potem kotolubnych, natomiast przeciwnicy maja u mnie przes....ne.

W tak w ogóle to mam już dość wysłuchiwania konwersacji o paznokciach, fryzurach, biustonoszach, majtkach, butach, szmatach i kreacjach weselno - komunijnych, makijażach.... RATUNKUUUUUUUUU :evil: :evil: :evil: :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 18, 2011 12:29 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

jasdor pisze:W tak w ogóle to mam już dość wysłuchiwania konwersacji o paznokciach, fryzurach, biustonoszach, majtkach, butach, szmatach i kreacjach weselno - komunijnych, makijażach.... RATUNKUUUUUUUUU :evil: :evil: :evil: :evil:

To ja mam lepiej, bo czasami można pogadać o teologii, duchach, nawiedzonych domach i takich tam różnych ;-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon kwi 18, 2011 12:51 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Zapewniam, że jest lepszy niż przyziemne sprawy moich koleżanek - na jaki kolor pomalować paznokcie do srebrnej sukienki :crying:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 18, 2011 13:18 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Pasibrzucha pisze:Koci-koci łapci...

Obrazek

Ojojoj, jakie cudne :love: (Rozczuliłam się. Co prawda mój czarno-biały Okrunio TEŻ ma łaciate podusie, ale łapki są dorosłe. 8) )
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Pon kwi 18, 2011 13:25 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Łapeczki są prze-cud-ne!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzisiaj moja Ruda też wystawiła kończynki, ale ponieważ leżała na mnie, nie mogłam sięgnąć po aparat :cry: A ma takie fajne, jaśniutkie pędzelki między paluszkami, i łapeczki wielkości mojego kciuka :1luvu:

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Pon kwi 18, 2011 13:31 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1luvu:
Co za cudne łapki. Zacałowałabym :D

Znaczy robienie potomka się szykuje ? :mrgreen: Rzecz kochane moje nazywać trzeba po imieniu, nie inaczej :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon kwi 18, 2011 13:41 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Namido, jakie niezwykłe umaszczenie ma ten czarno-biały łobuz! Giselle piękna, jak wszystkie czarnule :1luvu:
Nieprzebrane zasoby muzyki są dostępne bezpośrednio na youtube w opcji "podmień dźwięk" :mrgreen:

Jasdorku, widzę, że sumiennie przykładasz się do obowiązków menedżera urody moich kotów, jakie podjęłaś przy okazji konkursu na domowych tygrysach :mrgreen: Tak swoją drogą, jakim nieczułym niewrażliwcem trzeba być, żeby nie docenić uroku Tyciej? :evil:

Psiama, dane techniczne aparatu dla Ciebie wynalazłam, widziałaś? ;) Z płodzeniem chyba będą opóźnienia, dziś dostałam skierowanie na rezonans kręgosłupa i cała ta historia może spowodować solidny poślizg :(

A tak w ogóle to witam ciepło po pracowitym weekendzie - zabieram się za nadrabianie miauowych zaległości :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon kwi 18, 2011 14:17 Re: Tasia i Tycia - nowe zdjęcia str. 83

Widziałam dane aparatu, ale aż takim specem nie jestem. Grunt, że dobry sprzęt w dobrych rekach :ok:

Nie martw się, wrzuć na luz. Zdiagnozują, wyleczą, będzie git. Faktycznie natenczas lepiej wstrzymać się z rozmnażaniem :D Co strzyka w słupie jeśli mozna zapytać że rezonans w planach ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]