Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 02, 2011 7:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

kurcze ja tak co kilka stron doczytuje, ogony mam straszne.
To dziś jest impreza barania :twisted: czy za czas jakiś?

Pozytywko to Tyś to rogate, uparte stworzenie??? :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 02, 2011 8:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

za jakiś czas Magdo :)
tu kiedyś był zlot baranów - barany przylatywały się odmeldować i zaklepać na wątku właściwie kocim :wink:
sporo nas - rogatych dusz :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob kwi 02, 2011 8:18 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

no Baran to pierwszy znak zodiaku w mandali zodiakalnej przecież. Toruje ścieżkę innym, to żołnierz i zwiadowca aczkolwiek uparty nieco ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Sob kwi 02, 2011 8:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

nieco?
to stanowczo zbyt delikatnie powiedziane :wink:
:mrgreen:

pozytywka

Post » Sob kwi 02, 2011 8:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

pozytywka pisze:nieco?
to stanowczo zbyt delikatnie powiedziane :wink:
:mrgreen:

no cóż, chciałam być delikatna
jak to bliźniak - dyplomata :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob kwi 02, 2011 8:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

bliźniaki są good :)
Najmłodszy u nas to bliźniak
ale i dwoista natura :? (czasem można cholery dostać)
u ciebie też? :wink:

pozytywka

Post » Sob kwi 02, 2011 8:24 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

oczywiście, że dwoista, ale nie dwulicowa jak twierdzą niektórzy.
ja tam szczera dupa jestem :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob kwi 02, 2011 8:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Ja też bliźniak, z dwoistą naturą by się zgadzało (nie dwulicową oczywiście) :mrgreen:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Sob kwi 02, 2011 8:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

nie, stanowczo bliźniak nie jest dwulicowy!!! :strach:
on jest szczery do bólu ino dwoiście :D
przynajmniej u nas tak jest
albo miłość, albo :evil:
ale fajnie jest z bliźniakiem, bo jest super inteligentny, ma poczucie humoru i nudzić się z nim nie sposób

pozytywka

Post » Sob kwi 02, 2011 8:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

ale faceci bliźniaki trudni są.
facet bliźniak to Piotruś Pan, dziecko do końca życia :wink:
fajnie i niefajnie.
Obrazek

magdaradek

Post » Sob kwi 02, 2011 8:30 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

no, nie strasz :strach:
a to już nie mój problem będzie :mrgreen:
postaram się wspierać synową, jakby co :D

pozytywka

Post » Sob kwi 02, 2011 8:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

pozytywka pisze:no, nie strasz :strach:
a to już nie mój problem będzie :mrgreen:
postaram się wspierać synową, jakby co :D

hehehehe

spoko, bliźniacy są za to mega uroczy i łowią w swe sieci wiele uroczych muszek :twisted:

a jak tam Suffka i Szafa?
Obrazek

magdaradek

Post » Sob kwi 02, 2011 8:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

tez jestem baranem-tym marcowym
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob kwi 02, 2011 8:34 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

no to wstecznie wszystkiego najlepszego :)
:piwa:
ja - kwietniowa - na głowie kwieeeetny mam wiaaanek :mrgreen:

pozytywka

Post » Sob kwi 02, 2011 8:49 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Dzisiaj Sowa jak zwykle zrobiła za budzik - 5 rano - jak znowu zmienimy czas, to to będzie 4-ta - ja się zastrzelę :twisted:
czemu koty nie rozumieją, co to jest weekend?
Potem laziła i dziamdoliła i awantury mi robiła, że roleta opuszczona
pomijam, że jedną jej podniosłam, nie, wszystkie trzy mają być uniesione, żeby było jasno i dobry widok na balkon i pieski za balkonem :evil:
potem przytuptała i pokazała jakie ma zimne stópki - okno było uchylonne - tak mikroskopijnie, ale oczywiście musiała tam wkładac łapę, bo stamtąd świeże powietrze wiucha
oczywiście wszystko musi komentować z pomoc dziamdolenia
No to Stara Szafa też się przebudził, podszedł z drugiej strony drzwi i zaczął śpiewy, no to Sowa dalej tłumaczyć mi, że muszę wstać, bo przecież Dużykot czeka na poranną porcję zagryzania Sowy i trzeba mu to umożliwić
No to ja się obróciłam tyłem, mówiąc rzeczy, których tu nie powtórzę, bo były kompletnie niecenzuralne
No to Sowa postanowiła sprawdzić, czy jak mi jeszcze trochę zdemoluje biurko, to jednak zdecyduję się wstać i wypuścić do Dużegokota.
No to ja się zawzięłam i jednak nie wstałam.
To Sowa wylizała sobie dokadnie podogonie i przyszła wylizać mi przy okazji oko :?
Potem zrobiła coś niesamowitego, potuptała chwilę, wybarankowała mi policzek, poukładała się, i w końcu wtuliła mi się w okolice biustu i przytuliła pyszczek do szyi. Mrucząc jak wściekła
no czy można nie zacząć głaskać takiego traktorka, nawet jak ręce człowiekowi śpią?
Przysnęłyśmy na chwilę, aż do momentu, kiedy się okazało, że zjechała mi głowa z poduszki i za bardzo dmucham nosem na Sowę.
Wtedy dostałam ostrzegawczego gryza w nos.
I wstałam 8)

pozytywka

[poprzednia][następna]