Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 30, 2011 11:47 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Aniu, witaj ;) musisz się wziąść ostro za ogłaszanie maluchów w końcu, chętnie dopomogę ;)

Co do psiaka, to w Sopocie jest taki jeden, jego Pani trafiła do szpitala i prawdopodobnie już z tego nie wyjdzie, piesek bardzo potrzebuje troskliwego domku, miły spokojny psiak, nieduży, byłoby miło gdyby czasem odwiedzili byłą Panią :oops:
viewtopic.php?f=1&t=122970&start=630
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 30, 2011 11:58 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Kumpel fajny, kto wie...
Klusek - w moim typie, ale dla nich za duży. Szkoda, bo słodziak.

Marea! Przez ten wątek Kumpla chyba dorobie się chomika, jeśli jeszcze szuka domku :D

Idę coś zjeść i robię ogłoszenia kociakom. Już nawet Tadzio jest bardzo silny i może lecieć do nowego domku :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 30, 2011 12:02 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Jaki znowu chomik? aaa mówisz o gryzoniu? faktycznie tam jakies też inne zwierzątka zostały w mieszkaniu po tej straszej Pani co trafiła do szpitala...

Psiak jest biedny, uratowany przez ta Panią, a teraz Pani nie ma, i jest biedny, osamotniony :(
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 30, 2011 12:47 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

ello ello Aniu i kociaste :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob kwi 30, 2011 20:23 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Jutro znowu będę bez netu, ale jakby co, rachunek zaplacony, powinni mi oddać w tygodniu :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob kwi 30, 2011 20:30 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Jutro znowu będę bez netu, ale jakby co, rachunek zaplacony, powinni mi oddać w tygodniu :D

to dlaczego nie bedzie netu 8O :?:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 30, 2011 20:40 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Dzis mam laptopa od taty ale jutro musze mu oddac. A w laptopie internet z powietrza jest ;) Wplata za net bedzie zaksiegowana w poniedzialek, w czwartek-piatek powinnam byc back on line. Do tego czasu zajmę się porządkami, przynajmniej mnie nic nie będzie rozpraszac :) Bo u mnie ciężko o silną wolę...

KaleidoStar

Post » Sob kwi 30, 2011 21:20 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Hej Aniu :1luvu:
Gollob drugi w dzisieijszym GP Europy, właśnie pzred chwilą oglądalam :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob kwi 30, 2011 22:01 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:Hej Aniu :1luvu:

:ok: :ok: :ok:
A kto pierwszy? Dla takich rzeczy chciałabym miec tv czasami. Ale tylko czasami :

KaleidoStar

Post » Sob kwi 30, 2011 22:05 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:

A kto pierwszy? Dla takich rzeczy chciałabym miec tv czasami. Ale tylko czasami :

włącz tv w kompiku :mrgreen:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 30, 2011 22:08 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

To w dużym kompie bym mogła, lapek nie da rady :D Tu nawet teledysku na YouTube nie odpalę, bo się będzie wieki ładować.

Gasz, Troja jest straszna. Malcom zachciało się spać w róznych częściach domu i ona nie wie, co zrobić. Chodzi i mreczy, próbując je zebrać w jednym miejscu... Zamiast wykorzystać, żę sie odczepiły na chwilę od jej cycków i pospać...

KaleidoStar

Post » Sob kwi 30, 2011 22:09 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:To w dużym kompie bym mogła, lapek nie da rady :D Tu nawet teledysku na YouTube nie odpalę, bo się będzie wieki ładować.

Gasz, Troja jest straszna. Malcom zachciało się spać w róznych częściach domu i ona nie wie, co zrobić. Chodzi i mreczy, próbując je zebrać w jednym miejscu... Zamiast wykorzystać, żę sie odczepiły na chwilę od jej cycków i pospać...

Troja zmamusiowiała widze 8O :ok: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob kwi 30, 2011 22:10 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:

pierwszy Pedersen
tu klasyfikacja
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ix-europy/
a filmu w necie jeszcze nie ma
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]