Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 0:15 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Prue pisze:Jeszcze dodam Timonka, bo coś malo go było ;P Łaciaty jeszcze sie nie ruszył z tamtego miejsca :P Tim do niego dołączył :)
Obrazek

Obrazek

Słodziaki :) :) :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro sie 17, 2011 18:17 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

:1luvu: :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie wrz 11, 2011 15:27 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Co słychać u Timonka i Łaciatka?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro wrz 21, 2011 7:10 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Witam ! U kiciów wszystko super , popołudniu napiszę więcej <3
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Śro wrz 21, 2011 10:00 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

czekamy :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 21, 2011 16:10 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

No więc :)

Kicie powoli , na luzie stały się chyba już "sobą" calkowicie :P

Łaciatek poczuł całkowicie że ma dom i już tak panicznie nie pcha się na kolanka.Owszem przychodzi, ale już na luzie i bez ciśnienia =P
Jest bardzo nienażarty :P Pilnuje SUROWO godzin posiłków :P A jak nie chce mi się wstać to się kładzie koło mnie i mruczy jak stary ciągnik i i tak muszę wstać bo już nie pośpię :P

Timonek zmienił się w króla miziaków , i brutalnie swój tytuł egzekwuje:P
Jak tylko zadzwoni mi budzik rozpoczyna przymusowe pieszczoty, dosłownie jeszcze nie zdażę wyłaczyc, a on już jest :P
Jest kotkiem łownym, poluje na muchy i muszki jak prawdziwy tropiciel, a jak fajnie gaduli przy tym :P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro wrz 21, 2011 19:32 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

wspaniałe wieści!
jak to dobrze, że chłopcy tak fajnie trafili i że są szczęśliwi.
A jak oczko Timonka?
Obrazek

magdaradek

Post » Śro wrz 21, 2011 19:42 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Oczko czasem delikatnie łzawi, raz jedno troszkę , raz drugie.Ale nie jest to obfite łzawienie jak kiedyś że po całym pyszczku ciekły mu łzy.Czasem widzę poprostu że ma wilgotne pod oczkiem.Nie wiem w sumie co robić, czy narażać go na te wszystkie sytresy związane z wyjazdami do weta do Wrocławia ( w jedną stronę 60km) oraz narkoza i inne nie miłe wrażenia,skoro nie przeszkadza mu to w niczym.Cały czas się zastanawiam czy jest to warte tego jego stresu jaki w związku z tym przeżyje.No i ryzyko jakie niesie ze sobą narkoza :/
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro wrz 21, 2011 19:45 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

jeśli nic poważnego z oczkiem się nie dzieje, to na razie nic bym nie robiła.
A fotki jakieś będą?
Obrazek

magdaradek

Post » Śro wrz 21, 2011 20:31 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Prawdę mówiąc to z powodu ślubu i ogólnego zamieszania przed i po, nie mam za dużo fotek , ale postaram się to nadrobić :)

Oto Timuś śpi na rączce Mamci z rozdziawioną japką :P
Obrazek

Obrazek

Łaciu u Mamci w ramionach =D
Obrazek
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Śro wrz 21, 2011 20:38 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

wszystkiego najlepszego
z okazji ślubu Prue!! :piwa: :piwa: :piwa:

Kiciaki przecudnie szczęśliwe :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nic bym już z tymi oczkami nie robiła
za duży stres i ryzyko
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 21, 2011 21:27 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Wszystkiego najlepszego dla Was.
Jeśli chodzi o oczko, mam dokładnie takie samo zdanie jak Tatiana i Magda, dać kotu spokój :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 21, 2011 22:47 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

A ja chcę ślubną fotę, bo jak sobie wyobrażam, jak Ty, taka śliczna...musiałaś wyglądać w ślubnej sukience..to aż mnie zatyka.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw wrz 22, 2011 6:46 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Dziękuję pięknie :1luvu:
A zdjęcia oczywiście :mrgreen: toż to najpiękniejszy dzień w życiu był :) :oops:
to ja
Obrazek
a tu TŻ :)
Obrazek

A i jeszcze powiem że Tim lubi ukraść czipsa, ale zależy o jakim smaku:P Ale to próbuje jak juz ukradnie:P
A Łaciaty czuje miętę do wszelakich sałatek z majonezem,niestety mu ich nie daję dla jego dobra:P
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Post » Czw wrz 22, 2011 8:24 Re: Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

Jacy Wy piękni oboje z TŻtem Prue :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :balony: :balony:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]