Kefir & Morfeusz - i COŚ na kuchence

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 13, 2011 15:54 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

MaryLux pisze:No przeca Morf napisał. Serial M jak Mordować

Ale kogo? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie mar 13, 2011 15:55 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

Bazyliszkowa pisze:
MaryLux pisze:No przeca Morf napisał. Serial M jak Mordować

Ale kogo? 8O

W każdym odcinku kogoś innego :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 13, 2011 15:57 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

Rozumiem - M jak Mordować czyli inspektor Morf na tropie.

Bazyliszkowa

Post » Nie mar 13, 2011 15:58 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

Bazyliszkowa pisze:Rozumiem - M jak Mordować czyli inspektor Morf na tropie.

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 13, 2011 16:20 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

Zbierały się zawsze w tym samym miejscu - rozbawione, rozgadane. Niewprawny obserwator widział tylko grupę sikorek. Ale Kefir...widział więcej... Kefir widział puchate kolorowe kulki w pazurach swoich i Morfeusza, widział uczty poprzedzone radosną zabawą w turlanie zdechlaczków po podłodze. Widział świat pełen wirujących piór i wrzasku ptaków...widział koci raj...

Morfeusz widział baFki - puchate kolorowe piszczące baFki. Ale tłuste - westchnął - by mi nie wpadły pod kanapę. Ciekawe, czy majom dzwonki.

Morf, czy u ciebie na śmietniku nie polowaliście? Ty nie wiesz że to jedzenie? zadziwił się Kefir.

No nie. Ja żem spał na gazecie i wylizywał pojemniki po ludzkim jedzeniu. Do dziś mi zostało - dumnie odparł Morfeusz rozglądając się za workiem na śmieci, który wynosiła Duża - tyle smaków - westchnął.

Różnili się w postrzeganiu sikorek ale codziennie razem obserwowali ich bezczelne harce na balkonie.
Kiedyś....jakaś tu wpadnie...i sprawdzimy Kefir, czy ma dzwoneczek w środku - zaproponował Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie mar 13, 2011 16:23 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

uwielbiam !!! masz talent kobitko do ubierania w słowa tych codziennych kocich czynności :) jeszcze raz uwielbiam!!!
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie mar 13, 2011 16:35 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

Obrazek

dzięki ! K & M
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie mar 13, 2011 20:29 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

:)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie mar 13, 2011 20:30 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

dagmara-olga pisze:Zbierały się zawsze w tym samym miejscu - rozbawione, rozgadane. Niewprawny obserwator widział tylko grupę sikorek. Ale Kefir...widział więcej... Kefir widział puchate kolorowe kulki w pazurach swoich i Morfeusza, widział uczty poprzedzone radosną zabawą w turlanie zdechlaczków po podłodze. Widział świat pełen wirujących piór i wrzasku ptaków...widział koci raj...

Morfeusz widział baFki - puchate kolorowe piszczące baFki. Ale tłuste - westchnął - by mi nie wpadły pod kanapę. Ciekawe, czy majom dzwonki.

Morf, czy u ciebie na śmietniku nie polowaliście? Ty nie wiesz że to jedzenie? zadziwił się Kefir.

No nie. Ja żem spał na gazecie i wylizywał pojemniki po ludzkim jedzeniu. Do dziś mi zostało - dumnie odparł Morfeusz rozglądając się za workiem na śmieci, który wynosiła Duża - tyle smaków - westchnął.

Różnili się w postrzeganiu sikorek ale codziennie razem obserwowali ich bezczelne harce na balkonie.
Kiedyś....jakaś tu wpadnie...i sprawdzimy Kefir, czy ma dzwoneczek w środku - zaproponował Morfeusz

:D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon mar 14, 2011 8:27 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

Witamy panów z rana, a w szczególności Pan Tygryszard Kot, który radośnie z rana uciekł natrzaskać kotom w okolicy :( no i ponieważ on ogląda TV Natura Live obiecał coś Wam zdobyć panowie :(
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pon mar 14, 2011 15:38 Re: Kefir & Morfeusz - Morf ma narzeczoną !!! str 86

urwiniu pisze:Witamy panów z rana, a w szczególności Pan Tygryszard Kot, który radośnie z rana uciekł natrzaskać kotom w okolicy :( no i ponieważ on ogląda TV Natura Live obiecał coś Wam zdobyć panowie :(

superrrrr gadaj coś upolował i czy to ma dzwonek!

Witamy pannę Inkę :-)

i prosimy o pomoc :

http://www.radomsko24.pl/m/gphotos/grou ... -Radomska/

kliknij = zagłosuj na andzelika1952 - czyli na Andżelikę Chodorek - z KAN... proszę ja i Felicjan [*]
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon mar 14, 2011 18:20 Re: Kefir & Morfeusz - prośba o głos WIELKA ! str 89

Dziś nic nie upolowałem. Duża mnie chwaliła, hmm? Jutro spróbuję znowu. Tylko Duża straszy, że kupi setną obróżkę i dzwonka nie zdejmie bo ptaszki lubi. Ja też lubię, takie ciepłe, obskubane...eh Pozdrawiam panowie :)
Obrazek

urwiniu

Post » Pon mar 14, 2011 18:50 Re: Kefir & Morfeusz - prośba o głos WIELKA ! str 89

Ja tam tylko na Duzych poluje. Przycupam sie na szafce na buty do ktorych Hogata lubi sikac pod parapetem i jak jaki przechodzi kolo okna to skacze i zarywam lbem w szybe.

Duza mowi, ze mandat dostanie albo, ze kiedys wezme skocze na jakoms babcie i ona zejdzie na zawal i dopiero bendzie.

Hogata mowi, zem kretyn

Michas mowi, zebym tak nie kozaczyl bo na ulicy zem bym byl zginol raz dwa (ha ha, co on wie, jak zem byl maly to non stop zem byl zwiewal i samochody zem byl ganial az milo)

a Duzy sie pyta: 'a gdzie ma kotek pileczke?'

Komandos - rispekt dla czarnych kotow.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pon mar 14, 2011 19:11 Re: Kefir & Morfeusz - prośba o głos WIELKA ! str 89

Ja najbardziej lubię polować na szynkę.
MM

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]