MaryLux pisze:No przeca Morf napisał. Serial M jak Mordować
Ale kogo?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:No przeca Morf napisał. Serial M jak Mordować
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:No przeca Morf napisał. Serial M jak Mordować
Ale kogo?
Bazyliszkowa pisze:Rozumiem - M jak Mordować czyli inspektor Morf na tropie.
dagmara-olga pisze:Zbierały się zawsze w tym samym miejscu - rozbawione, rozgadane. Niewprawny obserwator widział tylko grupę sikorek. Ale Kefir...widział więcej... Kefir widział puchate kolorowe kulki w pazurach swoich i Morfeusza, widział uczty poprzedzone radosną zabawą w turlanie zdechlaczków po podłodze. Widział świat pełen wirujących piór i wrzasku ptaków...widział koci raj...
Morfeusz widział baFki - puchate kolorowe piszczące baFki. Ale tłuste - westchnął - by mi nie wpadły pod kanapę. Ciekawe, czy majom dzwonki.
Morf, czy u ciebie na śmietniku nie polowaliście? Ty nie wiesz że to jedzenie? zadziwił się Kefir.
No nie. Ja żem spał na gazecie i wylizywał pojemniki po ludzkim jedzeniu. Do dziś mi zostało - dumnie odparł Morfeusz rozglądając się za workiem na śmieci, który wynosiła Duża - tyle smaków - westchnął.
Różnili się w postrzeganiu sikorek ale codziennie razem obserwowali ich bezczelne harce na balkonie.
Kiedyś....jakaś tu wpadnie...i sprawdzimy Kefir, czy ma dzwoneczek w środku - zaproponował Morfeusz
urwiniu pisze:Witamy panów z rana, a w szczególności Pan Tygryszard Kot, który radośnie z rana uciekł natrzaskać kotom w okolicyno i ponieważ on ogląda TV Natura Live obiecał coś Wam zdobyć panowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 10 gości