Mała, to mnie tak wypatrujesz?
Psot
Moderator: Estraven
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobry, Ineczko !
Już po śniadanku ?
Cioćka, to Ty śpisiać nie mozes? Nasza Duża dopiero o 10 śniadanko dała![]()
Duży wychodził rano na zajęcia, a ponieważ budzik dzwonił mu ze trzy razy - obudził i mnie
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko , co porabiasz???
Strasznie dziś jestem pracowita. Najpierw pilnowałam, żeby Duża się wyspała. Potem zaprowadziłam ją do lodówki i wybrałam, którą szasetkę ma otworzyć. Potem jedliśmy śniadanie, potem lizaliśmy sobie z Psotem uszy i epki, pilnowaliśmy, żeby Duża dobrą kawę wypiła, parę razy w kuwecie byłam... Ech, zmęczyłam się...
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko , co porabiasz???
Strasznie dziś jestem pracowita. Najpierw pilnowałam, żeby Duża się wyspała. Potem zaprowadziłam ją do lodówki i wybrałam, którą szasetkę ma otworzyć. Potem jedliśmy śniadanie, potem lizaliśmy sobie z Psotem uszy i epki, pilnowaliśmy, żeby Duża dobrą kawę wypiła, parę razy w kuwecie byłam... Ech, zmęczyłam się...
Ojoj,to sporo zaliczyłas pracy dzisiaj,bo ja tylko omiziałam Dużych,znaczy sami się do mnie przyssali,wysępiłam batonika,zrobiłam pożondek na balkonie z muchami,potem jeszcze wysępiłam batonika od Dużej,jako nagrodę i leżę na drukarce i odpoczywam,mmmrrraaauuu
Myszka
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Ojoj,to sporo zaliczyłas pracy dzisiaj,bo ja tylko omiziałam Dużych,znaczy sami się do mnie przyssali,wysępiłam batonika,zrobiłam pożondek na balkonie z muchami,potem jeszcze wysępiłam batonika od Dużej,jako nagrodę i leżę na drukarce i odpoczywam,mmmrrraaauuu
Myszka
Tes się napracowałaśkaś
kociczka39 pisze:jeszcze pot po foczce mi nie spływał,to nie było źle,ale teraz sępię mizianki od Dużej,która mi coś tu smarkoli,chyba ją co bierze
taizu pisze:A my posłałyśmy Dużą do pracy i same sobie cały dzień rządzimy. O!
Czarusia i Szarusia, pozdrawiajace

MaryLux pisze:kociczka39 pisze:jeszcze pot po foczce mi nie spływał,to nie było źle,ale teraz sępię mizianki od Dużej,która mi coś tu smarkoli,chyba ją co bierze
Oj, to niech Piotrusia nie zarazi!
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko , co porabiasz???

kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:jeszcze pot po foczce mi nie spływał,to nie było źle,ale teraz sępię mizianki od Dużej,która mi coś tu smarkoli,chyba ją co bierze
Będę ją pilnować,chociaż Piotruś mi jest obojętny to nie chcę,żeby był chory,bo będzie pakał,a on jak pacze to cały blok chyba go słyszy
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ineczko , co porabiasz???
ojejku , Ineczko![]()
![]()
![]()
to stanowczo za duzo , jak na Ciebie jedną
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Będę ją pilnować,chociaż Piotruś mi jest obojętny to nie chcę,żeby był chory,bo będzie pakał,a on jak pacze to cały blok chyba go słyszy
W dodatku Duży będzie musiał się nim zajmować zamiast Tobą!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości