Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... badania krwi s.90

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 15:06 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Sernik mi nie wyszedł :evil:
Szlag by wszystko trafił!

On się dobrze czuje. W pewnym momencie mu faluje brzuch i boki, potem mu się odbija i ma ślinotok. Jakby jelitami ruszało albo żołądkiem. Czasem poteem wymiotuje, czasem nie.
Je, bawi się, sporo pije.

Ja mam wrażenie, że ja mu tylko cierpień kolejnych dostarczam. Wiecznie jest chory, ciągle coś, te biegunki, jeszcze go wożę do weta. Wściekła jestem i tyle.

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro maja 26, 2010 15:14 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Jesli chodzi o biegunki ja bym naprawde chwilowo sprobowala karme dla alergikow. My nawet jak mielismy jeszcze rzesistka-to ona bardzo poprawila stolce-RC Sensitivity lub Hills D/D. Ta karma ktora karmicie jest holistyczna, ale zawiera skladniki, ktore potencjalnie moga uczulac, a czasem takie karmy jak Sensitivity czy D/D (o ograniczonych skladnikach) naprawde moga pomoc...
W kazdym razie chwilowa zmiana karmy chyba lepsza niz faszerowanie ich lekami.

Prezesku masz byc zdrowy-nie wyglupiaj sie z tymi wymiotami... :ok: :ok:

margo22

Od: Pt wrz 08, 2006 16:37

Post » Śro maja 26, 2010 15:19 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Im nie wolno jest teraz chorować :(
Popłaciłam wszystkie rachunki, zrobiłam sobie zakupy jedzeniowe i kasa mi wyparowała.
Nie wiem co zrobię jak się okaże, że tu trzeba leczyć nie wiadomo co :cry:

estre

Post » Śro maja 26, 2010 17:35 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

[quote="estre"]
1) Sernik mi nie wyszedł :evil:

2) Ja mam wrażenie, że ja mu tylko cierpień kolejnych dostarczam.

Miałam już się nie wpraszać - ale tu kryzysik mamy podwójny. Mi nigdy sernik nie "nie wyszedł", bo rzadko piekę i raczej eksperymentuję, ale rozumiem, że to była ta ostatnia kropla, co to......tę szalę.... :roll:
Drugie zdanie już jest do przeanalizowania jako całkowicie nieracjonalne - cierpień dostarcza Prezesowi NATURA, GENY, ABSOLUT ( w zależności od systemu wartości), bo taki ma widocznie bidulek LOS. SZ.P. estre te cierpienia ŁAGODZI, LECZY, ZAPOBIEGA - a że w ten sposób staje na drodze losowi, to czasem się ma prawo zaburzyć i powściekać.
A propos - dostarczanie cierpień, o'k, jeśli rozumieć przez to rozpuszczenie - tu Sz. P. estre powinna się czuć WINNA :wink: ( pisze to baba, która aktualnie posiada w domu - bo policzyła - ok. 10 legowisk dla 3 kotów, żeby mogły sobie wybrać, i na stałe 4-5 tacek z karmą, bo a nuż im coś nie posmakuje, i która, jak np. nadepnie kociastego, albo na nim klapnie ZAWSZE BAAARDZO PRZEPRASZA :roll: :roll: :roll: )
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Śro maja 26, 2010 18:28 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Wetka wyraźnie powiedziała, że ja koty męczę. :twisted:
No i na dodatek nie chcę wywieźć na wieś :wink:

estre

Post » Śro maja 26, 2010 18:36 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro maja 26, 2010 18:42 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

I na dodatek, żeby mi jeszcze bardziej dowalić, ktoś mi się włamał na konto paypal i sobie przelewa kasę, wpłaca, wypłaca, setki złotych. Nie moje oczywiście. Ja tam nic nie mam. Zastrzegłam kartę kredytową, którą miałam tam dodaną i teraz czekam co dalej. Pewnie się skończy na policji :evil:

estre

Post » Śro maja 26, 2010 18:52 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Za kocurki.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro maja 26, 2010 19:36 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre pisze:Wetka wyraźnie powiedziała, że ja koty męczę. :twisted:
No i na dodatek nie chcę wywieźć na wieś :wink:

tyle lat studiow weterynaryjnych zeby plesc takie bzdury... 8O :roll:Czego ich teraz ucza na tych studiach, no?! :evil:

estre pisze:I na dodatek, żeby mi jeszcze bardziej dowalić, ktoś mi się włamał na konto paypal i sobie przelewa kasę, wpłaca, wypłaca, setki złotych. Nie moje oczywiście. Ja tam nic nie mam. Zastrzegłam kartę kredytową, którą miałam tam dodaną i teraz czekam co dalej. Pewnie się skończy na policji :evil:

ja pier....!!! 8O 8O Cale szczescie, ze nic tam nie mialas, bo jeszcze by ciebie ogolocili przy okazji 8O

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 26, 2010 20:17 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Tylko się boję, bo nie wiadomo kto i co tam przelewa :?
Na razie karta zastrzeżona, paypal powiadomiony i czekam...

estre

Post » Śro maja 26, 2010 20:38 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre pisze:I na dodatek, żeby mi jeszcze bardziej dowalić, ktoś mi się włamał na konto paypal i sobie przelewa kasę, wpłaca, wypłaca, setki złotych. Nie moje oczywiście. Ja tam nic nie mam. Zastrzegłam kartę kredytową, którą miałam tam dodaną i teraz czekam co dalej. Pewnie się skończy na policji :evil:

8O na pewno skończy się Policją
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro maja 26, 2010 20:38 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre pisze:Tylko się boję, bo nie wiadomo kto i co tam przelewa :?
Na razie karta zastrzeżona, paypal powiadomiony i czekam...

No to nie wesoła sprawa :cry:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro maja 26, 2010 21:30 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

hmmm...hmmmmm....raz, dwa...raz...próba mikrofonu.....

ŁORENDZIE !!!!!
....Niniejszym zwracam się do losu, przeznaczenia , doli (i niedoli), a takoż fatum oraz duchów przodków i bóstw wszelakich z uprzejmą prośbą:
ODTENTEGOWAĆ MI SIĘ NATYCHMIAST OD ESTRE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
...i nie będę dwa razy powtarzać :evil: :evil: :evil: , a jak mi który podskoczy... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jasmina

Post » Śro maja 26, 2010 21:31 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Jasmina pisze:hmmm...hmmmmm....raz, dwa...raz...próba mikrofonu.....

ŁORENDZIE !!!!!
....Niniejszym zwracam się do losu, przeznaczenia , doli (i niedoli), a takoż fatum oraz duchów przodków i bóstw wszelakich z uprzejmą prośbą:
ODTENTEGOWAĆ MI SIĘ NATYCHMIAST OD ESTRE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
...i nie będę dwa razy powtarzać :evil: :evil: :evil: , a jak mi który podskoczy... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
dolaczam sie do lorendzia :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 27, 2010 6:04 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

O jakie łorendzie 8O
Niech posłuchają ;)

estre

[poprzednia][następna]