kinga w. pisze:Ja jestem TU, a Ty TAM.Jestem jeszcze w Scunthorpe. Jutro o tej porze będę... Ops, w powietrzu jak dobrze pójdzie.
Aha, ro wieczorem będziesz juz całkiem TU

spokojnego lotu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Ja jestem TU, a Ty TAM.Jestem jeszcze w Scunthorpe. Jutro o tej porze będę... Ops, w powietrzu jak dobrze pójdzie.
solangelica pisze:Dobranoc![]()
![]()
![]()
ja ide sprzatac dalej papiery.... i zrobie sobie kakao, urodzinowe kakao
dune pisze:solangelica pisze:Dobranoc![]()
![]()
![]()
wszystkiego najlepszego
solangelica pisze:kinga w. pisze:Sol, Ty nie wiesz co mówisz.Będę na dworcu już w czwartek, bo wylatuję w środę, ale ląduję w Pyrzowicach w czwartek o 01:00, i w Krakowie będę koło 03:00. Taki jest plan przynajmniej.
Wiem co mowieA przynajmniej podejrzewalam ze przed 2 rano na pewno nie dotrzesz do Krk... Jak tylko zdrowie dopisze, to wyrazam gotowosc przejazdzki na dworzec.
Ja nie jestem do konca normalna, chyba to wieszA poza tym - moj TŻ bedzie teraz miec nocki, nie bede pewnie przez to mogla spac do rana, to co sie bede w chalupie meczyc... ?
solangelica pisze:dune pisze:solangelica pisze:Dobranoc![]()
![]()
![]()
wszystkiego najlepszego
dziekuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostatni rok szczeniectwa, za rok stuknie 30 - oo, jak ja sie wtedy rozkrece
solangelica pisze:dune pisze:solangelica pisze:Dobranoc![]()
![]()
![]()
wszystkiego najlepszego
dziekuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostatni rok szczeniectwa, za rok stuknie 30 - oo, jak ja sie wtedy rozkrece
solangelica pisze:Trudno, dune, trudno sie mowi... wszystko przemija ale skoro przemija niech zostaja piekne wspomnienia, dobre relacje z samym soba, fajni ludzie ktorych sie poznalo i zdjecia kotow, ktorym sie pomoglo
bazylico - to sie tez nazywa moje nocne adhd
kinga w. pisze: Chłop mi waży 66kg i jęczy że dużo.![]()
:
kinga w. pisze:Jak dobrze poskładać to kieszonkowa - Rajmund ma 180cm wzrostu. Taki sucharek po prostu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Wojtek i 820 gości