Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gooopi nie jest, wie, kiedy trzeba wiać a kiedy się pakowaćkinga w. pisze:Będzie dobrze. Dla mnie powalające było jak w klinice postawiłam na stole transporter, a Kłak, pijany totalnie po narkozie, ślizgając się na rozjeżdżąjących się łapach, z trzęsącą się głową, usiłował do transportera wpełznąć. Desperacko. Przednie łapy wjechały pod transporter ale i tak pchał sie na siłę do przodu. Pomogłam wejść, wsunął się do samego końca. Ten sam kot, którego w domu nie mogę zapakować bo wszystkimi łapami się zapiera.
Monostra pisze: czy tez już trzymasz pion?
Monostra, jak możesz mnie tak haniebnie krzywdzić podejrzeniami.Monostra pisze:Kciuki za szybki powrót Femci do całkowitej formy! Też nie znoszę nawet "bezpiecznych" kocich zabiegów. Człowiek ma większego stracha niż przed własnym
![]()
Natomiast tytuł wątku mnie zastanowił. Czym sobie dodałaś odwagi i czy tez już trzymasz pion?
OKociama pisze:tak czytam i jakoś tak goopio zrozumiałam z tytułu że Femka ta Duża popiła nieziemsko i trzeźwieje![]()
Femka pisze:OKociama pisze:tak czytam i jakoś tak goopio zrozumiałam z tytułu że Femka ta Duża popiła nieziemsko i trzeźwieje![]()
następna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul, Sigrid i 54 gości