wiem, wiem, ale co zrobię jestem miłośnikiem ładnych kotek, a ona się pięknie zapowiada rysiek lovelas p.s. moja mamcia była dziś z babcia w miejscu, które sąd sie nazywa i coś tam poszło nie po ich myśli. babcia jakiejś renty nie dostała i teraz będą apelować. o co?o pokój na ziemi?dziwne rzeczy one czasem gadają
Ostatnio edytowano Śro paź 28, 2009 20:33 przez agul-la, łącznie edytowano 1 raz
Rysiu, apelować to odwoływać się od wyroku Ale apelować o pokój na ziemi to też fajna sprawa W zeszłym roku pisałem uzasadnienia, jak Duża miała praktyki w sądzie Powiedz swojej, żeby odebrała pw
Co jest z Dużymi? Nasza też najchętniej ciągle by spała. Nie ma nawet czasu, żeby nam komp włączyć i dlatego tak sporadycznie tu jesteśmy. Zabiegana strasznie. Mir najlepszy relaks to podobno zabawa z kotem.... a głaskanie kota to nawet podobno ciśnienie obniża. Niusiek
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier