to proponuję do skubania gadom zielistkę albo papirus
najlepiej dwa egzemplarze
jeden do skubania, drugi do podchodowania
albo posiać w rynnie owies
Moderator: Estraven
muac pisze:nikt mnie nie rozumie, nikt nie wspolczujeczuje sie szykanowana przez rudego, wrednego, owlosionego, wasatego stwora
zlaz z klawiatury na ten tychmiast lobuzie
muac pisze:Dalia wiesz na mojej dotychczasowej mapie akurat brakuje mi postoju miedzy Łomiankami a Pomorzem a poza tym takich cudnych kotow to ja sobie nie odpuszcze![]()
A tak po prawdzie jak mawiala moja babcia to ja rzeczywiscie mialam kupe szczescia z moimi kotami, nie niszcza zadnych demolek w domu nie bylo i nie ma, nie laza po meblach w kuchni tez, nie drapia gdzie nie trzeba, sikaja tam gdzie trzeba, nie sa wybredne co kupie to jedza, ani razu nie bylam podrapana czy pogryziona, a jezeli juz cos zmaluja to w miare szybko ucza sie ze nie wolno i nie budza mnie o swicie choc Bazyli mial w przeszlosci wystepy wokalne o swicie ale zignorowany chyba po tygodniu przestal i teraz oba grzecznie czekaja az sie obudze, oboje mnie pieknie witaja pod drzwiami. Nawet podczas wieczornej gonitwy przez moje lozko jestem przeskakiwana a nie deptana. No tylko maja jedna "wade" moglyby byc bardziej miziakowate bo tu mam duzy niedosyt
Killatha pisze:to proponuję do skubania gadom zielistkę albo papirus
najlepiej dwa egzemplarze
jeden do skubania, drugi do podchodowania
albo posiać w rynnie owies
Szura pisze:Anioły! Tak jak mówi tytuł wąteczku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lifter i 58 gości