kalair pisze:Dzień dobry Kothko i Romciu.
Dzień dobry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dzień dobry Kothko i Romciu.
kalair pisze:Jak na dzisiaj,masz dużo pracy?
kothka pisze:Cześć wszystkim
Z prezentami to chyba macie rację, bo wczoraj coś tam szukała, ale jeszcze nic nie znalazłaNie może się zdecydować
I znowu ich caly dzień w domu nie będzie
Tylko tym razem duża się śmieje, że jej to bardzo pasuje, bo dzisiaj będą robione pierogi na wigilię a jej się nie chce, bo i tak ona z nich korzystać nie będzie, a żeby robić sąsiadkom to jeszcze nei upadła na głowęSwoje pierogi będzie robić przed samą wigilią jak zwykle
![]()
Moja mówi, że kiedyś lubiła te święta, a teraz już nie - bo zawsze wtedy ona jedzie do siebie, duży zostaje u siebie i jest bez sensu i tak już chyba zostanie zawsze![]()
I w tym roku nie ma choinki
Romek
MaryLux pisze:kothka pisze:Cześć wszystkim
Z prezentami to chyba macie rację, bo wczoraj coś tam szukała, ale jeszcze nic nie znalazłaNie może się zdecydować
Tylko tym razem duża się śmieje, że jej to bardzo pasuje, bo dzisiaj będą robione pierogi na wigilię a jej się nie chce, bo i tak ona z nich korzystać nie będzie, a żeby robić sąsiadkom to jeszcze nei upadła na głowęSwoje pierogi będzie robić przed samą wigilią jak zwykle
![]()
Moja mówi, że kiedyś lubiła te święta, a teraz już nie - bo zawsze wtedy ona jedzie do siebie, duży zostaje u siebie i jest bez sensu i tak już chyba zostanie zawsze![]()
Romek
Romecku, a Ty co będzies robić w Święta? Zostanies z Duzym cy pojedzies z Duzą?
Inka
kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:Cześć wszystkim
![]()
Romek
Romecku, a Ty co będzies robić w Święta? Zostanies z Duzym cy pojedzies z Duzą?
Inka
Cześć Ineczko
Ja zostaję z Duzym, bo Duża jedzie pociągiem
Później z Dużym do niej pojedziemy i razem wrócimy
Romek
kothka pisze:kalair pisze:Jak na dzisiaj,masz dużo pracy?
Jak zwykle ostatnio nie wyrabiam
Byłam już w Laskowicach w Acanie, zaraz jadę do Wrocławia, do domu ściągnę pewnie koło 19, przygotujemy nastepne wysylki i dzień się skończy
kothka pisze:[I w tym roku nie ma choinki
Romek[/i][/color]
moś pisze:Cześć Roman, nie zgadzaj sie na brak choinki.Taka zabawa raz do roku! - plaskate
tosiula pisze:moś pisze:Cześć Roman, nie zgadzaj sie na brak choinki.Taka zabawa raz do roku! - plaskate
Plaskate, a co robicie z choinką?
Toril
moś pisze:tosiula pisze:moś pisze:Cześć Roman, nie zgadzaj sie na brak choinki.Taka zabawa raz do roku! - plaskate
Plaskate, a co robicie z choinką?
Toril
Co roku wymyslamy cos nowego, moze tm razem zamach na szpic..tylko jak tam wejśc z taka ciezka doopka :?:
głównie to przegladamy sie narcystycznie w babkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości