Estian, jak podrośniesz spróbuj czerwonego wina. Pyszne jest.
A tymczasem polecam jabłuszka. Też są dobre.
Hera
Moderator: Estraven
Nelly pisze:(...) Ale wynieś coś kumplowi też można od czasu do czasu, prawda?(...)
Wojtek pisze:Estian, jak podrośniesz spróbuj czerwonego wina. Pyszne jest.
Hera
kalair pisze::lol: Tak bywa..Nam się chyba zakup drukarki szykuje...Jakoś pechowe mamy..
A co fajnego chcesz kupić? Udanych zakupów!![]()
Estianku, naprawdę lubisz orzeszki?!
Kretki Zdziwione Lekko
Nelly pisze:kalair pisze::lol: Tak bywa..Nam się chyba zakup drukarki szykuje...Jakoś pechowe mamy..
A co fajnego chcesz kupić? Udanych zakupów!![]()
Estianku, naprawdę lubisz orzeszki?!
Kretki Zdziwione Lekko
Lubię. Ja generalnie lubię wszystko, nooo poza małymi wyjątkami jak cebulaAle ogórki kwaszone, które też mi nie smakowały początkowo już lubię, konserwowe też - Duża była bardzo zdziwiona, że polubiłem. Nie lubiłem, to nie schowała, a tu n i e s p o d z i a n k a ! Da się zjeść!
Estian
Kupić chcę tylko ten telefon bezprzewodowy, ale dziś nic nie wyszło z zakupów, w przyszłym tygodniu pójdziemy.
kalair pisze:Wojtek pisze:Estian, jak podrośniesz spróbuj czerwonego wina. Pyszne jest.
Hera
Hera,a ja lubię piwko..Ale nie dużo, tylko tak chlipnąć sobie!
Lafi
kalair pisze:
Uuu..nie te modele były?My czasem obejdziemy wszystkie możliwe sklepy,zanim coś kupimy.
moś pisze:[nie wiem, widocznie cos sie wydarzylo, albo Maurycemu po kociemu odbilo
Nelly pisze:kalair pisze:
Uuu..nie te modele były?My czasem obejdziemy wszystkie możliwe sklepy,zanim coś kupimy.
Nie, nie! Model jest mi całkowicie obojętny, tylko mam wymóg żeby pokazywał kto dzwoni i pamiętał numery pod które ja dzwonię, a to chyba każdy potrafi. Mam go w kuchni bo tam mi najwygodniej i najbliżej zewsząd. A teraz muszę biegać jak dzwoni po pokajach, w dodatku w tym w którym jestem przeważnie nie ma gniazadka, brałam ze sobą ten z kuchni. Myśmy nie wyszli na zakupyTz-towi przedłużyły się sprawy, ja się źle czuję i tak jakoś nie wyszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 815 gości