Maurycy i Estian - już małe słoneczko u nas:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 03, 2009 12:35

Estian, jak podrośniesz spróbuj czerwonego wina. Pyszne jest.
A tymczasem polecam jabłuszka. Też są dobre.
Hera

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob sty 03, 2009 12:40

Nelly pisze:(...) Ale wynieś coś kumplowi też można od czasu do czasu, prawda?(...)

Prawda :)
Dobry z Ciebie kolega :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob sty 03, 2009 12:43

Wojtek pisze:Estian, jak podrośniesz spróbuj czerwonego wina. Pyszne jest.
Hera

Hera,a ja lubię piwko..Ale nie dużo, tylko tak chlipnąć sobie!
Lafi
:lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 03, 2009 12:54

Pozdrawiamy plaskato- plaskate
Nelly, tez nie mam pojecia co sie stalo, moze mu pies na przysłowiowy odcisk nadepnal? nie wiem, widocznie cos sie wydarzylo, albo Maurycemu po kociemu odbilo :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sty 03, 2009 14:36

kalair pisze::lol: Tak bywa..Nam się chyba zakup drukarki szykuje...Jakoś pechowe mamy..

A co fajnego chcesz kupić? Udanych zakupów! :wink:

Estianku, naprawdę lubisz orzeszki?!
Kretki Zdziwione Lekko

Lubię. Ja generalnie lubię wszystko, nooo poza małymi wyjątkami jak cebula :mrgreen: Ale ogórki kwaszone, które też mi nie smakowały początkowo już lubię, konserwowe też - Duża była bardzo zdziwiona, że polubiłem. Nie lubiłem, to nie schowała, a tu n i e s p o d z i a n k a ! Da się zjeść!
Estian

Kupić chcę tylko ten telefon bezprzewodowy, ale dziś nic nie wyszło z zakupów, w przyszłym tygodniu pójdziemy.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob sty 03, 2009 14:41

Nelly pisze:
kalair pisze::lol: Tak bywa..Nam się chyba zakup drukarki szykuje...Jakoś pechowe mamy..

A co fajnego chcesz kupić? Udanych zakupów! :wink:

Estianku, naprawdę lubisz orzeszki?!
Kretki Zdziwione Lekko

Lubię. Ja generalnie lubię wszystko, nooo poza małymi wyjątkami jak cebula :mrgreen: Ale ogórki kwaszone, które też mi nie smakowały początkowo już lubię, konserwowe też - Duża była bardzo zdziwiona, że polubiłem. Nie lubiłem, to nie schowała, a tu n i e s p o d z i a n k a ! Da się zjeść!
Estian

Kupić chcę tylko ten telefon bezprzewodowy, ale dziś nic nie wyszło z zakupów, w przyszłym tygodniu pójdziemy.

Estianek,dobry jesteś! My nie mamy aż tak wyrafinowanego gustu..
Kretki

Uuu..nie te modele były? :wink: My czasem obejdziemy wszystkie możliwe sklepy,zanim coś kupimy.
A tak w ogóle,to się wybieramy zarazpo kran do Castoramy.Do kuchni. Właśnie zdechł na dobre..
Ostatnio edytowano Sob sty 03, 2009 14:42 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 03, 2009 14:41

kalair pisze:
Wojtek pisze:Estian, jak podrośniesz spróbuj czerwonego wina. Pyszne jest.
Hera

Hera,a ja lubię piwko..Ale nie dużo, tylko tak chlipnąć sobie!
Lafi
:lol:

Aaa! No właśnie, alkoholu nie lubię nawet nie mam ochoty liznąć. Duża mi podstawiła ostrożnie kieliszek, żebym powąchał i wyraził swoje zdanie. Feee nieładnie pachnie. A może jestem za mały jeszcze :roll:

Nelly

Post » Sob sty 03, 2009 14:48

kalair pisze:
Uuu..nie te modele były? :wink: My czasem obejdziemy wszystkie możliwe sklepy,zanim coś kupimy.

Nie, nie! Model jest mi całkowicie obojętny, tylko mam wymóg żeby pokazywał kto dzwoni i pamiętał numery pod które ja dzwonię, a to chyba każdy potrafi. Mam go w kuchni bo tam mi najwygodniej i najbliżej zewsząd. A teraz muszę biegać jak dzwoni po pokajach, w dodatku w tym w którym jestem przeważnie nie ma gniazadka, brałam ze sobą ten z kuchni. Myśmy nie wyszli na zakupy :D Tz-towi przedłużyły się sprawy, ja się źle czuję i tak jakoś nie wyszło.

Nelly

Post » Sob sty 03, 2009 14:56

moś pisze:[nie wiem, widocznie cos sie wydarzylo, albo Maurycemu po kociemu odbilo :roll:

Mówisz, że może odbić kotu? Qrcze, niedobrze.
Wydarzyć się nic nie mogło, no nie mogło - tak myślę. Bo co by się mogło wydarzyć? Amos to bardzo spokojny, tolerancyjny i znoszący wszystko pies, przeważnie ktoś z nas jest w domu...
Pewnie, że100%pewności mieć nie mogę, ale przez 6 lat nic się nie wydarzyło i teraz nagle by? Amos i Maurycy akurat są tacy... przewidywalni w zachowaniu. Że Estuś coś by wymyślił to już prędzej, ale Amos i tak wszystko znosi ze stoickim spokojem.
Oby jednak było tak jak mówisz, żeby nie to co mi chodzi po głowie.

Nelly

Post » Sob sty 03, 2009 15:07

Nelly pisze:
kalair pisze:

Nie, nie! Model jest mi całkowicie obojętny, tylko mam wymóg żeby pokazywał kto dzwoni i pamiętał numery pod które ja dzwonię, a to chyba każdy potrafi. Mam go w kuchni bo tam mi najwygodniej i najbliżej zewsząd. A teraz muszę biegać jak dzwoni po pokajach, w dodatku w tym w którym jestem przeważnie nie ma gniazadka, brałam ze sobą ten z kuchni. Myśmy nie wyszli na zakupy :D Tz-towi przedłużyły się sprawy, ja się źle czuję i tak jakoś nie wyszło.

Tak bywa.Pójdziecie sobie kiedy indziej. :wink:
A te funkcje,to fakt,ma chyba dzisiaj każdy :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 04, 2009 8:02

Witamy się porannoniedzielnie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 05, 2009 7:45

Dzień dobry Nelly i koteczki :D

Nie mam pojęcia o co może chodzić Maurycemu, ale obserwuj go, moze mu przejdzie albo chociaż poznasz o co może chodzić.

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon sty 05, 2009 8:13

Hej meny i Nelly! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 05, 2009 10:49

Witajcie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto sty 06, 2009 7:56

Dzień dobry :D
moi telefon bezprzewodowy sobie na Allegro kupili, bo im sie nie chciało z domu wychodzić :roll: Zawsze mają wytlumaczenie, że tak jest taniej :lol:
romek

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

[poprzednia][następna]